Ladataan Tapahtumat

Huhtikuussa Sanomisen paikka -paneelikeskustelussa unelmoidaan kestävistä ruokavalinnoista.
Miltä kestävä ruokajärjestelmä näyttää kaupunkilaisen, alan yrittäjän, tutkijan ja kaupungin näkökulmasta?

Panelisteina paikalla TAMKin restonomiopiskelija Anu Haapalainen, yrittäjä Iida Koskinen (Cafe Katto), dosentti Markus Vinnari Helsingin yliopiston taloustieteen laitokselta sekä ympäristö- ja kehitysjohtaja Kari Kankaala Tampereen kaupungilta. Keskustelua emännöi FUSILLI-hankkeen asiantuntija Sanna Luoto TAMKin Palveluliiketoiminnan koulutuksesta.

Kaikille avoin keskustelutilaisuus Tampere-talon pääaulassa 27.4. klo 17.00 alkaen.

Lue lisää täältä.