Yrityshakua ylläpitää ruokasektorin valtakunnallinen Aitoja Makuja -koordinaatiohanke, jonka päätavoitteena on tehostaa ruokasektorin kehittäjien ja yrittäjien keskinäistä yhteistyötä ja aktiivisuutta kehittämistoiminnoissa.
Hankkeessa panostetaan
- yhteistyöhön ja yhteispeliin sekä yhteisten kokonaisuuksien rakentamiseen
- maaseudun kehittämisohjelman kohderyhmässä saavutettujen tulosten ja vaikutusten esiin nostamiseen yritys- ja hanketason lisäksi ohjelman vaikuttavuuden tasolla
- ruokasektorin toimijoiden yhteistyöllä lisäarvotuotteiden kehittämisen tukemiseen
Valtakunnallista koordinaatiohanketta toteuttavat
Turun yliopiston Brahea-keskus, Päivi Töyli, [email protected]
Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Juha Rutanen, [email protected]
Pro Luomu ry, Marja-Riitta Kottila, [email protected]
Rahoitus
Valtakunnallinen ruokasektorin koordinaatiohanke
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa (2014-2020).