Ruokaa läheltä -teemalehti 2021
Tuhti annos paikallista ruokaa! Elokuussa 2021 Pirmediat julkaisi ensimmäisen pirkanmaalaisen
Milan Urban Food Policy Pact (MUFPP)
Vuonna 2015 käynnistetty MILAN URBAN FOOD POLICY PACT on maailmanlaajuisesti
Elintarvikkeiden kulutus Suomessa 2018
Tilastoaineistoa kulutuksesta ja ruokavalinnoista
Ruokajärjestelmän peruspilarit huojuvat
Kommenttipuheenvuoro resilienssistä ja polkuriippuvuuksista
Visio kasvinviljelyn lisäämisestä Pirkanmaalla
Skenaarioita Ville Lähteen ja KOTIETU-hankkeen pohjalta
Pirkanmaan tarinaa jäljittämässä
Tiivistelmä Pirkanmaan historiasta ja identiteetin taustoista
Pirkanmaan nuorten tulevaisuuskuvat
Haastattelututkimuksen tuloksia 2017
Ruokavienti ja lähiruoka
Ruokateknisen utopian ja Matti Apusen pamfletin kritiikki
Just Food
Reilua ja ilmastokestävää ruokamurrosta tutkiva hanke
Maatalouden kehityksen suunnanmuutos
Tutkimuskatsaus "Energiaintensiivisestä tehotuotannosta työintensiiviseen lähituotantoon "
Tarjontakuoppa lähiruoassa
Kysynnän vs. tarjonnan dilemma pientuottajien ja lähiruoan osalta
Julkiset hankinnat Pirkanmaalla
Infograafi kerätyistä aineistoista
Pirkanmaalainen eläintuotanto kunnittain
Infograafi kerätystä tilastoaineistosta
Pirkanmaalainen alkutuotanto kunnittain
Pirkanmaan alkutuotanto kunnittain kartalla
Kasvinviljely Pirkanmaalla
Infograafi kerätystä tilastoaineistosta
A Sustainable food system for the European Union
Yhteiskuntatieteistä nouseva ohjelma kohti kestävää ruokajärjestelmää EU:ssa
Ruokamurros ja ekologinen jälleenrakennus
Asiantuntijat ovat yhtä mieltä: suunnan on muututtava. Mutta mihin?
The Future is Now
YK:n näkemys ruokamurroksesta kestävän kehityksen raportissa vuodelta 2019
Suljetusta kansainväliseen ruokajärjestelmään
Ruokamurroksen yleiskuvaa: miten nykytilanteeseen on tultu
Great Reset / Future of Food
WEF:n globaali toiminta-agenda systeemiseen muutokseen
Food 2030 pathways for action
Ruokamurroksen politiikkatoimet ja tulevaisuuspolut
Pirkanmaan maakuntakaava
Maakuntakaavassa 2040 tehdään valinnat siitä, millaiseksi maakunnaksi Pirkanmaan halutaan kehittyvän tulevaisuudessa.
Parasta Pöytään -lähiruokajulkaisu
Parasta Pöytään -lähiruokajulkaisuun on haastateltu pirkanmaalaisia ruoantuottajia, elintarvikeyrittäjiä ja muita ruokasektorin toimijoita
Alueellisen identiteetin mahdollisuudet
Miten pirkanmaalaisuutta voidaan vahvistaa osana, osana alueellisen ruokatalouden kehittämistä?