SELOSTE

Seloste on tietosuojalain (1050/2018) mukainen informointi henkilötietojen käsittelystä koskien verkkosivua parastapirkanmaalta.fi

 

Selosteen koskettama sivusto

Verkkosivustomme osoite on: https://parastapirkanmaalta.fi

 

1. Selosteen tekijä: Henkilötietoja käsittelevä organisaatio                    

Ahlmanin koulun Säätiö sr

Hallilantie 24

33820 Tampere

E-mail: [email protected]

 

2. Tietosuojasta vastaavat henkilöt

Petteri Kauranen p. 050 995 0090       

[email protected]

 

3. Miksi keräämme henkilötietoja ja mihin niitä käytämme

Henkilötietoja käytetään Ahlmanin kehittämis- ja hanketoiminnan yhteydessä suoritettavaan viestintään, tiedottamiseen, analytiikkaan ja kyselyihin. Tiedot kerätään, niitä käsitellään ja ne arkistoidaan palveluntarjoajan suojattuun yhteystietokantaan. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Palautelomakkeeseen kirjattuja henkilötietoja ei kerätä.

4. Mitä tietoja tarvitsemme

Kehittämistyöhön liittyvään viestintään ja verkkosivujen ylläpitoon keräämme yrittäjien, yhdistysten, yksityishenkilöiden ja muiden kumppaniemme yhteystietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja organisaatio. Tietojen pääasiallinen lähde on käyttäjä itse.

5. Miten tietoja säilytetään ja milloin ne arkistoidaan

Henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä. Henkilötietojen käsittelyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti. Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset.

6. Kuka voi käsitellä henkilötietoja

Kumppanien ja uutiskirjeen tilaajien yhteystietoja voivat käsitellä Ahlmanin hanketiimin ja hallinnon määritellyt työntekijät. Käyttäjätiedot ovat käytettävissä vain henkilöillä, joilla on niihin käyttöoikeudet. Käyttöoikeutta on rajoitettu määrittelemällä käyttöoikeudet käyttäjäryhmän ja henkilökäyttäjän oikeuksilla.

Käyttäjäryhmiä selosteen mukaan ovat:

7. Henkilötietojen tarkastaminen

Seloste muistuuttaa, että henkilötietolain 26§:n mukaisesti jokaisella on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja hallintajärjestelmään on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Ahlman / Tietosuojavastaava

Hallilantie 24

33280 Tampere

Vaihtoehtoisesti voit esittää pyynnön sähköpostilla [email protected]

8. Upotetut sisällöt

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta, jos olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

10. Verkkosivuille sisältöä tuottavien yhteistyökumppanien tiedot

Verkkosivuille sisältöä tuottavien kumppanien ja yhteyshenkilöiden tietoja säilytetään sivuston hallintajärjestelmässä ylläpitämistyön koordinoimiseksi. Verkkosivujen sisällöntuottajien yhteystietoja voivat käsitellä hallintaoikeuden omaavat henkilöt, kuten markkinoinnin ja hankkeiden vastuuhenkilöt.