Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa Kainuun ammattiopiston ja Itä-Suomen MKN:n järjestämään etätyöpajaan! Työpaja järjestetään etänä Teamsin kautta. Kouluttajana toimii Heli Pirinen Idea Nature Oy:sta.

Sisältö:

Mitä fermentointi on ja mitä eri fermentointitavoissa on huomioitava?

  • Entsymaattinen fermentointi
  • Maitohappofermentointi
  • Alkoholifermentointi
  • Kombucha ja Kimchi

Fermentoinnin merkitys elintarvikkeiden, kosmetiikan ja eläinten rehuissa
Laatu ja laadunhallinta
Raaka-ainekohtaisia fermentointiohjeita ja esimerkkejä jatkojalosteista
Marjojen fermentointi
Vihannesten fermentointi
Sienien fermentointi
Luonnonkasvien fermentointi
Fermentoitujen valmisteiden pakkaus

Osallistumismaksu: 40 € (sis. alv ja opetusmateriaalit) ja se laskutetaan jälkikäteen.
Laskutuslisä paperilaskulle 5 €.
Ilmoittautuminen 25.5. mennessä. Varmistusviesti, Teams-linkki ja ohje Teamsin käyttöön lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen on sitova.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.