

Fermentointi marjojen, vihannesten ja luonnontuotteiden jatkojalostuksessa
27.5.2021 @ 09:00 - 15:00
| 40€Tervetuloa Kainuun ammattiopiston ja Itä-Suomen MKN:n järjestämään etätyöpajaan! Työpaja järjestetään etänä Teamsin kautta. Kouluttajana toimii Heli Pirinen Idea Nature Oy:sta.
Sisältö:
Mitä fermentointi on ja mitä eri fermentointitavoissa on huomioitava?
- Entsymaattinen fermentointi
- Maitohappofermentointi
- Alkoholifermentointi
- Kombucha ja Kimchi
Fermentoinnin merkitys elintarvikkeiden, kosmetiikan ja eläinten rehuissa
Laatu ja laadunhallinta
Raaka-ainekohtaisia fermentointiohjeita ja esimerkkejä jatkojalosteista
Marjojen fermentointi
Vihannesten fermentointi
Sienien fermentointi
Luonnonkasvien fermentointi
Fermentoitujen valmisteiden pakkaus
Osallistumismaksu: 40 € (sis. alv ja opetusmateriaalit) ja se laskutetaan jälkikäteen.
Laskutuslisä paperilaskulle 5 €.
Ilmoittautuminen 25.5. mennessä. Varmistusviesti, Teams-linkki ja ohje Teamsin käyttöön lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiosoitteeseen. Ilmoittautuminen on sitova.