Ladataan Tapahtumat

Hiililounas-hankkeen tarkoitus on selvittää, kuinka suuri ilmastovaikutus kotimaisilla kasviproteiineilla on, sekä kehittää lounasruokailua vähähiilisempään suuntaan.

Ohjelma:

14.00 Tilaisuuden avaus
14.05 Hiililounashankkeen esittely
14.20 Elintarvikkeiden ympäristöjalanjälkilaskennan haasteet ja mahdollisuudet – Juha-Matti Katajajuuri, Luke
14.50 Yhteiskehittämisellä lisää osumatarkkuutta tuotekehitykseen – Anu Hopia, Turun yliopiston Funktionaalisten elint. kehittämiskeskus
15.15 Keskustelu ja tilaisuuden lopetus

Ilmoittaudu webinaariin tästä.

Webinaari järjestetään zoomissa, saat tapahtumalinkin ennen webinaarin alkua.

Lisätietoja:

Pauliina Ojansivu, Turun yliopisto
pauliina.ojansivu(a)utu.fi
p. +358 40 152 7840

Emma Sivula, Turun yliopisto
emma.sivula(a)utu.fi

Hankkeen päärahoittaja on Varsinais-Suomen ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma. Osarahoittajina toimivat hankkeeseen sitoutuneet yritykset ja yhteistyökumppanit. Hankkeessa mukana olevat kohdekasvit ovat herne, härkäpapu ja hamppu, ja vielä mahtuu lisää yrityksiä mukaan.