Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Puhdas lähiruoka, joka haetaan ja valmistetaan luonnosta tai tuotetaan vastuullisesti mahdollisimman lähellä matkailukohdetta, on matkailijalle uuden luksuksen mukaista ja trendikästä. Luksus vaati kuitenkin panostusta palveluun, laatuun ja vastuullisuuteen, joihin kuuluu myös tuotteen ehdoton turvallisuus ja jäljitettävyys.

 

Aika: tiistai 23.3.2021 klo 14.00–16.00

Paikka: Microsoft Teams

 

Tässä webinaarissa paneudutaan ravitsemistoimintaan, elintarviketuotantoon ja suoramyyntiä koskeviin ajankohtaisiin säännöksiin ja suosituksiin. Lisäksi valotetaan erityisesti alkutuotantoa ja mikroyrityksiä koskevaa lainsäädäntöä toiminnan ja tilojen ilmoitusvelvollisuuden ja luvanvaraisuuden näkökulmasta.

Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille etukäteen 17.3. mennessä ilmoittautumisen yhteydessä sekä webinaarin aikana.

 

Ohjelma

Klo 14.00 Webinaarin avaus, Mirva Tapaninen, Lapin ammattikorkeakoulu

klo 14.05 Ajankohtainen elintarvikevalvonta ja -hygienia – valtakunnallinen ja alueellinen ohjeistus

Terveystarkastaja Antero Juvani, Rovakaaren ympäristöterveydenhuolto

klo 14.30 Koronan vaikutus REKO- ja suoramyyntitoimintaan, Projektipäällikkö Petri Muje, Lapin ammattikorkeakoulu

klo 14.50 Alkutuotanto, elintarvikehuoneisto vai laitos? Milloin ja millainen hyväksyntä toimintaan tarvitaan, Antero Juvani

klo 15.15 Pakkausmerkinnät kuntoon, Petri Muje

Klo 15.30 Yrittäjän puheenvuoro

Klo 15.45 Keskustelua päivän aiheista

Klo 16.00 Webinaarin yhteenveto ja lopetus, Aini Ojala, Lapin Koulutuskeskus REDU

 

Ilmoittautuminen 22.3.2021 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/56501D79665EF32C

 

Webinaarin Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille tiistaiaamuna 23.3.2021. Tilaisuus nauhoitetaan ja tallenne on nähtävillä jälkikäteen hankkeen YouTube-kanavalla.

 

Lisätietoa: Petri Muje, Lapin ammattikorkeakoulu, [email protected]

 

Webinaari on osallistujille maksuton.