Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa kuulemaan, miten luomuluonnontuotteita voi käyttää ammattikeittiöissä, miten luonnontuotteita voi käyttää upeasti ravintolakäytössä ja mikä on Kerääjä.fi.

Aika: 13.4.2022 klo 14–16
Paikka: Teams
Tilaisuus on maksuton.

Ohjelma:
14.00 Tilaisuuden avaus, Anne Annala, Suomen metsäkeskus
14.10 Luomuluonnontuotteet ammattikeittiössä ja Portaat luomuun -ohjelma, Anu Arolaakso, Savon ammattiopisto
14.30 Luomuraaka-aineet metsästä; case Majatalo Puukarin Pysäkki
15.00 Luonnontuotteet ravintolakäytössä, Toini Kumpulainen, luonnontuotekouluttaja
15.30 Kerääjä.fi, Juha Rutanen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
15.45 Keskustelua
16.00 Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu 11.4. mennessä täältä. Osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille 12.4.

Tilaisuuden järjestää Luomua metsäluonnosta -hanke.

Lisätietoja:
Anne Annala, projektipäällikkö
Luomua metsäluonnosta -hanke, Suomen metsäkeskus
anne.annala(a)metsakeskus.fi
050 517 4077