Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Luonnontuotteiden hyödyntäminen keruuluomuna

Tervetuloa kuulemaan miten metsä saadaan luomusertifioiduksi, miten voit hyödyntää metsästä saatavia luonnontuotteita ja yrttejä sekä mitä lisäarvoa luomu tuo liiketoiminnalle. Tilaisuus järjestetään Suomen metsäkeskuksen Luomua metsäluonnosta ja ProAgria Etelä-Suomi ry:n Luonnonyrteistä lautaselle -hankkeiden yhteistyönä.

Ohjelma
13.00 Tilaisuuden avaus Lotta Vähä-Ypyä, Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa
13.10 Luomulaatuista raaka-ainetta metsästä Anne Annala, Suomen metsäkeskus Luomua metsäluonnosta -hanke
13.30 Luonnonyrttien mahdollisuudet Pirkanmaalla Outi Penttilä, ProAgria Etelä-Suomi Luonnonyrteistä lautaselle -hanke
13.45 Osaran maaseutuopetusyksikön metsien luomusertifiointi ja metsien hyödyntäminen osana opetusta Anu Tuomola, SASKY koulutuskuntayhtymä, Osaran maaseutuopetusyksikkö
14.15 Tauko
14.30 Oma metsä luomuun ja sen tuotteistaminen markkinoille Marjaana Lahtua, Lahtuan luomutila
15.00 Metsä, muutakin kuin puuta Tuomas Lilleberg, Osuuskunta luonto&keruu
15.30 Loppukeskustelu
15.40 Tilaisuuden päätös

Ilmoittaudu viimeistään 26.9.2021 mennessä tämän linkin kautta.

Webinaari toteutetaan Adobe Connect verkkokoulutusympäristössä. Osallistuminen edellyttää omaa tietokonetta ja verkkoyhteyttä. Tarvitset käyttöösi toimivan kaiuttimen tai kuulokkeet, jotta kuulet luennoitsijan äänen. Voit osallistua keskusteluun webinaarissa chat-ikkunan kautta tai jättää kysymyksiä ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja:
Anne Annala, projektipäällikkö Luomua metsäluonnosta -hanke, Suomen metsäkeskus
puh. 050 517 4077, [email protected]
Outi Penttilä, projektipäällikkö Luonnonyrteistä lautaselle- hanke, ProAgria Etelä-Suomi
puh. 040 719 8959, [email protected]