Luonnonyrttien mahdollisuudet
17.2.2021 @ 17:00 - 20:00
Luonnonyrteistä lautaselle -hankkeen aloitustilaisuus
Lisätietoja ja ilmoittautuminen klikkaamalla tätä
Ohjelma:
klo 17 Luonnonyrteistä lautaselle -hankkeen esittely,
projektipäällikkö Outi Penttilä, Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
klo 17.20 Luonnonyrttien mahdollisuudet elintarvikkeena,
keittiömestari Jouni Toivanen, Jåuni Oy
klo 18 Luonnonyrttien mahdollisuudet ohjelmapalveluissa,
luonto- ja eräopas Petri Ristiniemi, Haukkamaa Adventures
klo 18.30 Luonnonyrttien mahdollisuudet – Villipesto,
yrittäjä Saska Tuomasjukka, Lapin Maria Oy
klo 18.50 Luonnonyrttien kerääminen, projektipäällikkö Outi Penttilä,
Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
klo 19.20 Keskustelua ja ajatuksia luonnonyrteistä ja niiden mahdollisuuksista Pohjois-Pirkanmaalla
Ilmoittautumiset 14.2. mennessä täältä
Tapaaminen pidetään Microsoft Teamsin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin ja kirjautumisohjeet. Omalla koneella tai puhelimella ei tarvitse olla Teams-sovellusta asennettuna.
Lisätietoja
Outi Penttilä, [email protected], puh. 040 7198 959
Tapahtuman järjestää Luonnonyrteistä lautaselle -hanke.
Tervetuloa mukaan!