Ladataan Tapahtumat

Ravintola Gösta ja Serlachius-museo Gösta 3.9.2022

Mänttä Food Festival kokoaa jälleen hyvän ruuan ystävät yhteen syksyiseen iltaan Serlachius-museo Göstaan. Tämän vuoden illallistapahtuman teemana on Food, Friends and Fire. Kuusi vuoden kokkia tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä, joihin kaikkiin liittyy tavalla tai toisella tuli tai tulella valmistaminen.

Tänä vuonna kokkeina nähdään Markus Aremo, Petteri Luoto, Mika Palonen, Ari Ruoho, Heikki Liekola ja Henry Tikkanen. Kaksi kokeista on kunnostautunut myös taiteilijoina: Markus Aremo tunnetaan lasitaiteen tekijänä, Petteri Luoto taas ruoka-aiheisista maalauksistaan. Mänttä Food Festivalissa Petteri toteuttaa annoksen, josta hän on aiemmin maalannut kolme teosta. Festivaalin huutokaupassa on mahdollisuus huutaa ja ostaa omaksi yksi teoksista!

Tapahtumassa kuullaan elävää musiikkia ja nähdään yllätysohjelmaa. Illan isäntänä tunnelmaa nostattaa Sean Ricks.

Mänttä Food Festivalissa on nyt mahdollisuus myös saunoa! Taidemuseon rantaan noussut uusi ainutlaatuinen Taidesauna lämpiää festivaalilipun ostaneille veloituksetta klo 14–18. Paikalta voi ostaa juotavaa.

Tapahtumaillan aluksi voi osallistua puolen tunnin opastetulle taidekierrokselle, joka alkaa klo 18 kokoontumisella taidemuseon aulasta.

 

Lue lisää täältä: serlachius.fi/palvelu/mantta-food-festival-illallinen-ohjelma