Ladataan Tapahtumat

Tuntuuko, että ympäröivä maailma vyöryy kriisistä toiseen? Nyt jos koskaan on hyvä pohtia oman yrityksen varautumista ja riskienhallintaa alan asiantuntijoiden, tutkijoiden ja muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa. Tilaisuudessa on ajankohtaisia puheenvuoroja, työpajatyöskentelyä ja keskustelua aiheesta.

Työpaja järjestetään ET-RH – hankkeen toimesta (Riskienhallinnan välineitä elintarvikealan mikro- ja pienyritysten varautumissuunnittelun tueksi ja liiketoimintariskien hallitsemiseksi). ET-RH- selvitystyö on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille elintarvikejalostusyrityksille. Tilaisuus on maksuton.

Ohjelma:
9.00 Kahvitarjoilu alkaa
9.15. Esittäytyminen
9.30 Työpajan avaus – Kirsi Viljanen, MMM
9.35 Elintarvikeyritysten tilanne ja tilastokatsaus– Csaba Jansik, Luke
9.45 Varautumiskulttuuri, riskit, riskienhallinnan keinot ja resilienssi elintarvikeyrityksessä – Jarkko Leppälä, Luke, Karoliina Rimhanen, Luke ja Anna-Mari Heikkilä, VTT
10.00 Toiminnan jatkuvuus elintarvikealan pk-yrityksissä – Panu Vesterinen, Kauppakamari, Lujat -hanke
10.15 Keskustelu varautumisesta ja riskienhallinnasta elintarvikealan yrityksissä – Jarkko Leppälä, Luke
11.30 Työpajan yhteenveto, Jarkko Leppälä, Luke
12.00 Tilaisuuden päättyminen

Paikka: Verkatehdas, Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna TAI etäyhteyksin
Aika: 22.11.2022, klo 9.15.-12.00

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Lisätietoja:
Erikoistutkija Jarkko Leppälä
jarkko.leppala(a)luke.fi
029 5326326