Ladataan Tapahtumat

Webinaarisarja maatalousluonnon monimuotoisuudesta

Webinaarisarja kertoo luonnon monimuotoisuuden edistämisestä maatilalla. Webinaarisarjan tarkoituksena on auttaa ymmärtämään aiheen tärkeyttä, auttaa hahmottamaan luonnon monimuotoisuuden tuomia hyötyjä maatilalle ja tarjota konkreettisia neuvoja luonnon monimuotoisuuden edistämiseen.

Ruokaviraston järjestämät webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Kaikki webinaarit tallennetaan. Tallenteet tulevat katsottavaksi myöhemmin YouTubeen ja ne tekstitetään sekä suomeksi että ruotsiksi. Webinaareissa on myös mahdollisuus kysymysten esittämiseen, kysymysosiota ei nauhoiteta.

ma 21.11. klo 13-14 Miten tunnistat luonnon monimuotoisuuden tilallasi?
Auli Hirvonen, neuvoja, Maisema- ja luonnonhoidon asiantuntija, NEUVO ympäristöasiantuntija, LumoTAITO- hankkeen projektipäällikkö
Auli kertoo luonnon monimuotoisuuden tuomista hyödyistä viljelijälle ja auttaa tunnistamaan tilan luontoarvoja.

ma 28.11. klo 13-14 Miten huomioit pölyttäjät tilallasi?
Janne Heliölä, tutkija, Suomen ympäristökeskus
Janne kertoo, miksi pölyttäjät ovat erityisen tärkeitä viljelijöille ja kertoo toimenpiteistä pölyttäjien elinolojen parantamiseksi tilalla.

ma 5.12. klo 13-14 Miten suunnittelet ja toteutat luonnon monimuotoisuutta tilallasi?
Eliisa Malin, viljelijä, maatalousluonnon monimuotoisuuden moniosaaja ja aiheesta innostunut viljelijä
Eliisa kertoo, miten heidän tilallaan on suunniteltu luonnon monimuotoisuuden toimenpiteitä ja miten niiden toteuttaminen onnistuu viljelijän hektisessä arjessa.

ma 12.12. klo 13-14 Miten viestit luonnon monimuotoisuudesta osana tilabrändiäsi?
Annika Eklof, projektipäällikkö, Satafood Kehittämisyhdistys ry, Vastuullinen kotieläintuotanto – imago ja työvoima -hankkeen vastuuhenkilö
Annika kertoo, miten viljelijä voi kehittää tilabrändiään, viestiä siitä kuluttajille ja miten luonnon monimuotoisuuden voi ottaa osaksi brändiä.

Ilmoittaudu mukaan täältä.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 18.11.2022.

Webinaarit toteutetaan Zoom-sovelluksella. Osallistumislinkki lähetetään webinaaripäivän aamuna sähköpostitse. Sovellusta ei tarvitse ladata etukäteen. Sähköpostissa tulee myös ohjeistus.

Lisätietoja:
Ruokaviraston nettisivuilta ja Paula Nykänen, [email protected]

 

Tapahtumakuva: Sari Himanen, Luke