Ladataan Tapahtumat

Millaisiin innovatiivisiin elintarvikkeisiin palkokasvit taipuvat. Elintarvikkeiden valmistus on tasapainottelua tuotteen rakenteen, maun ja ravitsemuksellisen laadun välillä. Millaisia hyödyllisiä ominaisuuksia palkokasvituotteisiin voidaan saada prosessoinnin avulla?

Palkokasvituotteiden valmistuksesta ovat keskustelemassa elintarviketieteiden väitöskirjatutkija Katja Kantanen, elintarviketeknologian professori Pekka Varmanen ja elintarvikkeiden aistinvaraisen laatututkimuksen professori Mari Sandell. Keskustelua vetää tutkimuspäällikkö Riitta Partanen Valiolta.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Ohjelma:
17:00 Tilaisuuden avaus
Riitta Partanen, Valio
17:10 Puruvastusta palkokasvituotteisiin
Katja Kantanen, Helsingin yliopisto
17:35 Kasviproteiinituotteet B12-vitamiinin lähteiksi
Pekka Varmanen, Helsingin yliopisto
18:00 Härkäpavun flavori – uhka vai mahdollisuus?
Mari Sandell, Helsingin yliopisto
18:25 Keskustelu
19:00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden järjestää Leg4Life -hanke.

Lisätietoja:

Marjukka Lamminen
marjukka.lamminen(a)helsinki.fi