Ladataan Tapahtumat

Tule nauttimaan viinitilan tunnelmallisesta joulusta – viini- ja olutpuoti, maalaisbistro sekä talliputiikki ovat täynnä mitä ihanampia tuotteita joulunajan viettoon itselle ja lahjaksi.

Viini- ja olutpuodista löydät tilan omia marjaviinejä kuivasta aina makeaan jälkiruokaviiniin. Joulupöytään suosittelemme Kamreerin valkoherukkaviiniä alkuruokien kanssa, Kostian Kutsu mustaherukkaviiniä lämpimien ruokien seuraksi ja tietysti jouluolutta sekä juustojen ja jälkiruokien kanssa Rönnvikin makeaa jälkiruokaviiniä.

Puodista löydät myös maukkaimmat valmiit joulupaketit ystäville ja yhteistyökumppaneille. Lue lisää täältä: ronnvik.com/tilaa-nyt-joulumuistamiset-ronnvikista/

Maalaisbistro tarjoilee sesongin parhaista raaka- aineista valmistettuja ruoka- annoksia tilan omien viinien ja oluiden kera. Viini- ja olutmaistelu annokset ovat tilakäynnin yhteydessä suosittuja ja ne ovat myös joulun aikaan ostettavissa Bistrosta. Lue lisää täältä: onnvik.com/palvelut-ja-tuotteet/bistro/

Aukioloajat joulukuu:

Perjantai klo 12-18
Lauantai klo 12-18

Jouluviikolla viini- ja olut puoti sekä talliputiikki avoinna maanantai-torstai klo 12-18. Bistro on suljettu, tarjoilemme glögiä ja pipareita asiakkaillemme.

Uuden vuoden aaton aattona torstaina klo 12-18 viini- ja olut puoti sekä talliputiikki ovat avoinna.