Uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta ruokasektorille -webinaari
8.9.2021 @ 09:00 - 11:00
Prosessien energiatehokkuus ja uusiutuvien energioiden käyttöönotto ovat yksi tärkeä investointien kohde elintarvikeyrityksissä. Tervetuloa Teams-webinaariin kuulemaan uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden mahdollisuuksista sekä kysymään ja keskustelemaan! Tilaisuuden järjestävät Maaseudun energiayrittäjyys –koordinaatiohanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke.
ALUSTAVA OHJELMA, päivitetään elokuussa
08:45 Webinaarialue aukeaa
9:00 Tilaisuuden avaus, Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke
- Lämmöntalteenoton ratkaisut ruokasektorin pk-yrityksille, Juha-Pekka Paavola, toimitusjohtaja, Finess Energy Oy
- Öljystä uusiutuvaan energiaan, Thermopolis Oy
- Investoinneilla kohti energiaomavaraisuutta – esimerkkinä Sinikasvis Ky, Toni Taavitsainen, johtava asiantuntija, E-Farm / Envitecpolis Oy
- Meidän 104 vuotiaan yrityksen energiaratkaisut – mitä, miksi ja millainen rooli toiminnallisesti ja markkinoinnillisesti, Keijo Vataja, toimitusjohtaja, Yrjö Wigren Oy
- Mistä asiantuntija-apua ja rahoitusta energiaratkaisuihin, Manu Hollmén, asiantuntija, ProAgria Länsi-Suomi, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke
Tilaisuuden yhteenveto, Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke
11:00 Tilaisuus päättyy
Uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta ruokasektorille (ohjelma pdf:nä)
Lisätiedot:
Päivit Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, [email protected]
Manu Hollmén, Maaseudun energiayrittäjyys, [email protected]