Ladataan Tapahtumat

Prosessien energiatehokkuus ja uusiutuvien energioiden käyttöönotto ovat yksi tärkeä investointien kohde elintarvikeyrityksissä. Tervetuloa Teams-webinaariin kuulemaan uusiutuvan energian ja energiatehokkuuden mahdollisuuksista sekä kysymään ja keskustelemaan! Tilaisuuden järjestävät Maaseudun energiayrittäjyys –koordinaatiohanke ja Ruokasektorin koordinaatiohanke.

ALUSTAVA OHJELMA, päivitetään elokuussa

08:45 Webinaarialue aukeaa

9:00 Tilaisuuden avaus, Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke

  • Lämmöntalteenoton ratkaisut ruokasektorin pk-yrityksille, Juha-Pekka Paavola, toimitusjohtaja, Finess Energy Oy
  • Öljystä uusiutuvaan energiaan, Thermopolis Oy
  • Investoinneilla kohti energiaomavaraisuutta – esimerkkinä Sinikasvis Ky, Toni Taavitsainen, johtava asiantuntija, E-Farm / Envitecpolis Oy
  • Meidän 104 vuotiaan yrityksen energiaratkaisut – mitä, miksi ja millainen rooli toiminnallisesti ja markkinoinnillisesti, Keijo Vataja, toimitusjohtaja, Yrjö Wigren Oy
  • Mistä asiantuntija-apua ja rahoitusta energiaratkaisuihin, Manu Hollmén, asiantuntija, ProAgria Länsi-Suomi, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke

Tilaisuuden yhteenveto, Päivi Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke ja Esa Merivalli, Maaseudun energiayrittäjyys -koordinaatiohanke

11:00 Tilaisuus päättyy

Uusiutuvaa energiaa ja energiatehokkuutta ruokasektorille (ohjelma pdf:nä)

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Lisätiedot:
Päivit Töyli, Ruokasektorin koordinaatiohanke, [email protected]
Manu Hollmén, Maaseudun energiayrittäjyys, [email protected]