Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Pohditko miten raaka-aineiden hankinnassa ja tuotannossa voi hallinta allergeeneja? Millaisia keinoja tuotantotilojen ja -laitteistoiden puhdistamiseen allergeeneista on? Entä mitkä allergeenitestit ovat tarpeellisia tuoteturvallisuuden kannalta?

Tervetuloa Elintarviketurvallisuusjaoston järjestämään webinaariin kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan! Paikalla on asiantuntijoita muun muassa elintarviketeollisuudesta, analytiikkayrityksistä ja puhtaanapidosta Suomesta ja Australiasta.

Aika: perjantai 8.10.2021 klo 12–15.30

OHJELMA:
12.00 Opening words
Food safety manager Tiina Läikkö-Roto, Valio Ltd & Chair of Food Safety Division

12.05–12.35 VITAL Program
President Kirsten Grinter, Allergen Bureau and Nestlé Australia Ltd

12.35–13.05 Allergeenien hallinta raaka-ainetoimittajalla ja viestiminen asiakkaille
myyntijohtaja elintarviketeollisuus Marli Vahtera, Mauste Sallinen Oy

13.05–13.15 Tauko

13.15–13.45 Allergeenien hallinta raaka-aineen hankinnassa ja lastenruokatuotannossa
laatuasiantuntija Nghia Huynh, Suomen Nestle Oy

13.45–14.15 Allergeenien hallinta valmisruokatuotannossa
laatu- ja vastuullisuuspäällikkö Laura Pokela, Snellmanin Kokkikartano Oy

14.15–14.25 Tauko

14.25–14.45 Pesukemikaalit allergeenien hallinnassa
tuotepäällikkö Petteri Vartiainen, Oy Christeyns Nordic Ab

14.45–15.05 Puhtaanapito allergeenien hallinnassa
asiakkuusjohtaja Kaisa Virtanen-Holopainen, SOL Palvelut Oy

15.05–15.25 Allergeenianalyysit
analyysipalvelupäällikkö Päivi Laakso, Eurofins Scientific Finland Oy

15.25 Loppusanat
elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio Oy, ETJ:n puheenjohtaja

************************

Pääosa tilaisuuden puheenvuoroista on suomeksi, osa englanniksi.

Liput alkaen 13 €, osta täältä.