Ladataan Tapahtumat

Artesaaniruoan valmistajille järjestetään avoin kilpailu jo kuudetta vuotta peräkkäin. Kilpailun tavoitteena on tuotekehitys ja tiedonvaihto. Tänä vuonna kilpailu järjestetään 7.- 9. lokakuuta 2021 Maarianhaminassa Ahvenanmaalla.

Toivomme, että pääsette kisapäivinä Ahvenanmaalle. Kilpailutapahtumaa on pandemian vuoksi sopeutettu niin, että se voidaan järjestää turvallisesti. Kilpailu järjestetään paikan päällä, tuotteet jätetään kilpailuun ja toimialatreffit pidetään 7.10. Seuraavana päivänä arvostellaan kaikki tuotteet. Samanaikaisesti tuomaroinnin kanssa pidetään seminaarit, teemana kestävyys.

Seminaarit on suunnattu elintarvikealan käsityöläisille, maaseudun elintarvikealan yrittäjille sekä muille sidosryhmille. Tietyt seminaarit ovat nähtävissä myös digitaalisesti. Päivä päättyy juhlaillallisella.

Palkintojenjako ja voittajatuotteiden esittely yleisölle on 9. lokakuuta. Heti palkintojenjaon jälkeen pidetään arvosteluseminaarit. Sekä palkintojenjako että arvosteluseminaarit ovat nähtävissä myös livelähetyksenä.

Kilpailuohjelman valmistuttua se julkaistaan tällä sivustolla, joten pidä silmällä kanaviamme!

Osallistuitpa paikan päällä tai et, valmistaudu jo nyt ilmoittamaan tuotteesi kilpailuun! Ilmoittautuminen avataan 1. heinäkuuta 2021.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kilpailemaan!

 

Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan 19.9. mennessä.