Ladataan Tapahtumat

Aiheuttaako erityisruokavaliot haasteita palvellessasi asiakkaita? Haluatko syventää osaamistasi erityisruokavalioista? Maksuttomalla verkkoluennolla perehdytään erityisruokavalioiden toteuttamiseen elintarvike-, ruokapalvelu- ja matkailualan toiminnassa. Teemoina mm. gluteeniton, maidoton ja kananmunaton ruokavalio sekä kasvisruokavaliot.

Asiantuntijana Hannele Veteli, ETM, ruoka-asiantuntija Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset.

Ilmoittautumiset 29.9.2021 mennessä täältä.

Koulutuksen järjestävät HYMY II Hyvällä yhteistyöllä menestyviä yrityksiä -hanke sekä Uudet askeleet elintarvikealalla Kaakkois-Suomessa -hanke.

Tämän koulutuksen jälkeen voit syventää osaamistasi maksullisissa verkkokoulutuksissa, joissa on luennon lisäksi käytännön osuus. Yhden koulutuksen hinta 65 euroa + alv. tai kolmen koulutuksen pakettihinta 150 euroa + alv. Merkitse päivät kalenteriin!

Kasvisruokavalio, vegaaninen ruokavalio ja erikoiskasvit 13.10. klo 18-20

Gluteeniton ruokavalio 27.10. klo 18-20

Kananmunaton ruokavalio 2.11. klo 18-20

 

Lisätietoja:
Satu Nokkonen,
040 574 9337 / [email protected]