Ladataan Tapahtumat

Artesaaniruoka SM 2020 on tuotekilpailu, joka on suunnattu kotimaisille, mutta myös muiden Pohjoismaiden sekä Baltian maiden elintarviketuotteita valmistaville yrityksille, jotka käyttävät paikallisia raaka-aineita eivätkä sisällytä tuotteisiinsa säilöntäaineita, väriaineita tai synteettisiä aromeja. Kilpailukategorioita on 11: kaikkea mahdollista juomista, marjoista ja kastikkeista liha- ja kalatuotteisiin. 

Kilpailun tarkoituksena on tehdä artesaaniruokaa tunnetuksi ja edistää sen kehittämistä. Kilpailuun osallistumalla saat tuotteellesi ja yrityksellesi lisää näkyvyyttä, palautetta tuotteesi mausta ja ominaisuuksista, uusia verkostoja ja ideoita toimintasi kehittämiseen sekä mahdollisuuden hyödyntää kokemusta markkinoinnissasi. 

Kilpailuviikon aikana järjestetään myös monipuolista ohjelmaa puhtaasta, paikallisesta ja käsintuotetusta ruoasta kiinnostuneille. Maksuttomassa, kaikille avoimessa ohjelmassa on tarjolla kaksipäiväinen seminaari sekä Lähiruokamarkkinat. Tapahtuma on erinomainen mahdollisuus tutustua artesaaniruokakulttuuriin, saada uusia ideoita omaan tekemiseen ja ennen kaikkea hankkia uusia verkostoja. Huom! Tapahtumajärjestelyissä huomioidaan viranomaisten antamat turvallisuusohjeet. Pandemia-tilanteen niin vaatiessa oheistapahtumat voidaan joutua perumaan, mutta itse kilpailut tullaan joka tapauksessa järjestämään, tarvittaessa ilman yleisöä.

Olet sitten ruoka-alan ammattilainen, ruoka-artesaani, yrittäjä, opiskelija tai innokas kotikokki, olet lämpimästi tervetullut Raisioon 14.-16.10.2020!

Tapahtuman suojelijana toimii Varsinais-Suomen maakuntajohtaja Kari Häkämies.