Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Elintarviketoimijoiden edellytetään kehittävän elintarviketurvallisuuskulttuuria toiminnassaan keväällä 2021 julkaistun säädösmuutoksen velvoittamana. Hygienia-asetuksen 852/2004 muutoksen myötä uutena asiana on vaatimus elintarviketurvallisuuskulttuurin luomisesta ja ylläpidosta.

Elintarviketurvallisuuskulttuuri on osa joidenkin standardien vaatimuksia, ja nyt asetuksen myötä se laajenee koskemaan kaikkia elintarviketoimijoita. Asetus asettaa vaatimukset niin johdon kuin koko organisaation toiminnalle.

Webinaarissa käymme läpi käytännönläheisesti, miten vaatimukset otetaan osaksi yritysten jokapäiväistä toimintaa ja pureudumme niiden käytännön toteutustapoihin omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien digitalisaatiota hyödyntäen.

Ohjelma:

Aloitus

Elintarviketurvallisuuskulttuuri, säädös- ja standardivaatimukset käytännönläheisesti
Kehityspäällikkö Sirkku Aarinen

Digitaalinen järjestelmä elintarviketurvallisuuskulttuurin hallintaan – Umbrella Interactive
Laatuasiantuntija Mariaana Koskinen

Loppuyhteenveto

 

Webinaari on maksuton.
Ilmoittaudu mukaan 17.8.2021 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja:
Sirkku Aarinen, kehityspäällikkö Foodwest
Puh. 050 0891 814
[email protected]

Mariaana Koskinen, laatuasiantuntija Foodwest
Puh. 050 3234 933
[email protected]