Ladataan Tapahtumat

Food Tech Platform Finland -hankkeen tavoitteena oli kehittää kestävä ruokajärjestelmä 2.0 yhdistämällä tutkimus, teknologia ja liiketoiminnan osaajat. Kaksivuotinen hanke on tulossa päätökseensä, ja tiistaina 31.8.2021 klo 9–11 järjestettävässä loppuwebinaarissa kerrotaan, missä onnistuttiin ja mihin suuntaan kehityksessä ollaan nyt menossa.

Aamun mielenkiintoisista puheenvuoroista vastaavat mm. Laura Forsman (Food Tech Platform Finland ja Viikki Food Design Factory), Mika Kukkurainen (Nordic FoodTech VC), Tomi Aho (Raseko), Tarja Nuotio (Varsinais-Suomen liitto) ja Michaela Lindström (Hailia Oy), joten laitathan ajankohdan ylös kalenteriisi!

Voit ilmoittautua mukaan jo ennakkoon täältä.

Tarkempi ohjelma tullaan julkaisemaan lähiaikoina Food Tech Platform Finlandin verkkosivuilla.

Lisätietoja hankkeesta: www.foodtech.fi