Ladataan Tapahtumat

Pyhäjärvi-instituutin ja Tampereen yliopiston yhteishanke Elintarvikeketjun huoltovarmuus ja kestävä kasvu koronaepidemiasta elpymisessä (eKETJU) kutsuu Sinut kuulemaan asiantuntijoiden esityksiä ja osallistumaan keskusteluun tiistaina 11.10.2022 klo 9.-12. Ravintola Myllynkiveen (Kivenhakkaajantie 1, Säkylä). Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä.

Alustuspuheenvuorossa kuulemme maatalous- ja elintarvikeyrityksille tärkeistä EU:n linjauksista datan keruuta, jakamista ja hyödyntämistä koskien. Lisäksi eKETJU-hankkeen asiantuntijat kertovat haastatteluissa esiin tulleista korona-ajan kokemuksista ja tuotannon kehittämisen tarpeista, pellon kasvukunnon ja sadontuoton edistämisen havainnoimisesta sekä laajemmin datalähteistä uusien kriisien tilanteisiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleet eritoten maatalous- ja elintarvikeyritysten edustajat.

Ohjelma:

9:00 Työpajakahvit

9:15 Työpajan avaus, Tarmo Lipping, professori, Tampereen yliopisto

9:20 EU:n linjaukset maatalousdatan hyödyntämisessä, Marko Turpeinen, CEO, 1001 Lakes Oy

9:50 Korona-ajan kokemukset ja kehittämistarpeet maatalous- ja elintarvikeyrityksissä, Reija Hietala, asiantuntija, Pyhäjärvi-instituutti

10:05 Pellon kasvukunnon arviointi avoimen datan avulla, Petri Linna, projektipäällikkö, Tampereen yliopisto

10:20 Datan rooli maatalouden riskienhallinnassa – Esimerkkejä datalähteistä, Tarmo Lipping & Nathaniel Narra, tutkijatohtori, Tampereen yliopisto

Keskustelua

11-12 Verkostoitumista hyvän ruoan merkeissä

Ilmoittaudu ennakkoon tarjoilun varmistamiseksi viimeistään perjantaina 7.10. klo 13 mennessä.
Jos osallistut tilaisuuteen teams-yhteydellä ilmoittautuminen viimeistään ennen tilaisuuden alkua tiistaina 11.10. klo 8 mennessä.

Ilmoittaudu mukaan täältä.