Ladataan Tapahtumat

Kehitä maatilasi markkinointia opiskelemalla markkinointiviestintää Uudistava nautakarjatalous-hankkeessa!

 

Koulutuksessa käydään mm. läpi käytännönläheisesti markkinoinnin sekä somen perusteita, markkinoinnin eri kanavia maatilan näkökulmasta sekä markkinointimateriaalin ja strategian tekemistä. Koulutuksessa kuullaan myös muiden somessa rohkeasti toimivien maatilojen tarinoita, onnistumisia ja epäonnistumisia sekä toimivia kikkoja markkinointiviestinnästä ja miten se on vaikuttanut tilan tulokseen ja toimintaan! Samalla opitaan myös muiden osallistujien tekemisestä. Opiskeluaikana suunnittelet ja toteutat käytännössä oman tilasi markkinointiviestintää ja opit tekemään sen entistä paremmin.

Osallistuaksesi sinulla pitää olla hallussa jonkin somekanavan peruskäyttö. Osaat riittävästi, jos käytät jotain somekanavaa, kuten Facebookia tai Instagramia. Meillä opit lisää ja perehdyt siihen, mitä aktiivitekeminen hyödyttäisi myös maatilaasi! Kokonaisuus sopii hyvin tiloille, jotka miettivät esimerkiksi suoramyynnin, maatilamatkailun tai muun asiakkaita tilalle houkuttelevan toiminnan aloittamista tai parantamista.

Koulutus sisältää viisi lähiopetuspäivää pienryhmässä, jonka jälkeen omalle tilallesi tehtäviä harjoitustehtäviä voi sparrata kouluttajan kanssa etäyhteydellä. Osa koulutuksista toteutetaan lähiopetuksena, osa Microsoft Teams-etäyhteyden avulla. Valittavanasi on myös lähiopetusta täydentäviä tallenteita.

 

Koulutukset:

21.1.2021 Aloitustilaisuus: Maatilojen esimerkkejä somemarkkinoinnin toimivista käytännöistä, koulutuksen sisältöjen esittely ja työkalut.
4.2.2021 Markkinoinnin perusteet, markkinointistrategia ja -suunnitelma
11.3.2021 Sosiaalisen median paja; sisällön tuotto, kanavakohtainen tehokäyttö
25.3.2021 Valokuvat ja Canvan käyttö eri kanavissa
8.4.2021 Videoiden kuvaaminen ja editoiminen puhelimella, upotus ja julkaisu

Jokaiseen koulutuspäivään liittyy harjoituksia omalle tilalle, harjoitusten purku Teams-yhteydellä ennen seuraavaa koulutuskertaa.

Täydentävät webinaarit (tallenteet):

  • Hakukoneoptimoinnin perusteet ja analytiikka
  • Sähköpostimarkkinointi
  • Verkkosivut ja verkkokauppa

 

Koulutuksen käytyäsi osaat:

  • suunnitella ja toteuttaa markkinointiviestinnän toimenpiteitä erilaisille asiakasryhmille
  • seurata markkinointiviestinnän toimenpiteiden onnistumista
  • tehdä johtopäätöksiä ja kehittää toimintaa itsenäisesti

 

Koko koulutuksen hinta 200 € (alv 0), sis. 5 lähipäivää, 3 tallennetta, 5 harjoitusten purkutilaisuutta etänä. Tarjoamme tilaisuuksissa aloituskahvit, lounas omakustanteinen.

Lisää tietoa:
Projektipäällikkö Riitta Niiranen
[email protected]
0505 707 505