Ladataan Tapahtumat

Etsitkö yhteistyökumppania?

Onko sinulla osaamista, raaka-ainetta tai tuotteita, joita voit tarjota muille?

Haetko alihankkijoita tai etsitkö muuta keinoa, jolla voit parantaa kykyäsi menestyä vientimarkkinoilla?

Pienistä puroista suuria väyliä verkostoi elintarvikeyrityksiä, jotka haluavat saada yhteistyöstä voimaa kasvuun ja kansainvälistymiseen

Yhteistyön mahdollisuuksia on paljon

Etsiikö yrityksenne raaka-aineen tuottajaa, rahtivalmistajaa tai pakkaajaa? Haetteko ratkaisua yhteiskuljetuksiin tai välivarastointiin? Suunnitteletteko tuotteiden myyntiä yhden kattobrändin alla, yhteisen vientipäällikön palkkaamista tai yhteismarkkinointia? Pienistä puroista suuria väyliä nostaa esiin yhteistyön mahdollisuudet ja auttaa löytämään oikeat yhteistyökumppanit.

Jokaisen yrityksen ei tarvitse pyrkiä maailmalle yksin. Pieni yritys voi toimia resurssien tuottajana ja kansainvälistyä osana tuotantoketjua. Kokenut yritys voi edistää laajemman yritysjoukon kansainvälistymistä omalla osaamisellaan ja jakaa kokemuksiaan viennistä. Suuremmat yritykset voivat lisätä kilpailuetua tuotteisiinsa tekemällä tuotekehitystä pienempien erikoisosaajayritysten kanssa ja auttaa siten myös kumppaniyrityksiään kasvuun. Yhteistyömahdollisuuksien määrä on rajaton. Kun monipuolistamme arvoketjuja, se tuo lisää voimaa vientiin. PuroNetti esittelee yritykset. PuroMeeteissä yritykset tapaavat toisensa. Pienistä puroista suuria väyliä -hanke tarjoaa yrityksille ajanmukaiset välineet yhteistyön edistämiseen, PuroNetin, PuroMeetit ja Facebook-keskusteluryhmän.

Pienistä puroista suuria väyliä -hanke (1.8.2019 – 31.7.2021) ohjaa kansainväliseen kasvuun tähtääviä elintarvikealan yrityksiä optimoimaan tuotantoketjujaan. Tavoitteena on, että pienistä tuotantovirroista muodostuu suurempia vientikaupan väyliä, jotka perustuvat yritysten yhteistyöhön. Hanke on valtakunnallinen. Päärahoittajana toimii maa- ja metsätalousministeriö ja toteuttajana Fennopromo Oy.

Lue lisää hankkeesta.

Ilmoittaudu mukaan täältä!