Ladataan Tapahtumat
Maailman toista Suomalaisen ruoan päivää vietetään 4.9.2020 Laita päivä kalenteriisi ylös!

Lisää Facebook- profiilikuvaasi suomalaisen ruoan päivän kehys:

https://www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=2246275955683003

Julkaise ruokailmiö tai tarina #suomalaisenruoanpäivä #hyvääsuomesta

Suomalaisen ruoan päivän resepti on mutkaton: poimi ruokakauppasi hyllyiltä ruokaa ja juomaa, joissa on sinivalkoinen Hyvää Suomesta -merkki. Sitten vaan porukalla pöytään ja nauttimaan oman maan parhaista antimista yhdessä. Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta – ja siksi oman merkkipäivänsä ansainnut!

Sama resepti toimii joka päivä. Löydät helposti hyvää, sillä ruokakaupoissa on tarjolla 12 000 erilaista Hyvää Suomesta -merkittyä tuotetta, 330 eri valmistajalta. Ja Hyvää Suomesta -tuoteperhe kasvaa ja elää ajassa: uusia tuotteita syntyy koko ajan.

Hyvää Suomesta -merkki on suomalaisen ruokaketjun yhteistyön tunnus. Merkki pakkauksessa kertoo, että elintarvike on alkuperältään suomalainen: raaka-aineet ja työ tulevat omasta maasta, tekijät tunnetaan ja tuotantoketju tiedetään. Mukana ovat maatalous, teollisuus ja kauppa, sekä pienet että suuret yritykset. Niinpä on luontevaa, että juuri Hyvää Suomesta -merkki allekirjoittaa Suomalaisen ruoan päivän.

Suomalaisen ruoan päivä 2020 kansikuva

Kansikuva 2020