Ladataan Tapahtumat
Kestääkö vai katkeaako? Mitkä ovat ruokajärjestelmämme sieto-, sopeutumis- ja muutoskyky?
Laita kalenteriisi ”Toimintavarmaan ruokajärjestelmään” -webinaarin ajankohta 4.11.2020 klo 15-17.
Mukana keskustelemassa mm.
  • globaalin maatalous- ja ruokapolitiikan ja etiikan professori Jessica Fanzo Johns Hopkins yliopistosta (USA)
  • vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa S-ryhmästä
  • valmiusasiamies Juha Mantila Huoltovarmuuskeskuksesta sekä
  • professori Janne Hukkinen Helsingin yliopistosta.
Webinaarin järjestävät Strategisen tutkimuksen FOOD-ohjelman hankkeet yhdessä maa- ja metsätalousministeriön, ympäristöministeriön ja Huoltovarmuuskeskuksen kanssa.
Webinaari käynnistää ruokajärjestelmän toimijoiden, tutkijoiden ja päättäjien välisen vuorovaikutuksen. Sen tavoitteena on tukea tutkimuksella päätöksentekoa ruokajärjestelmän sieto-, sopeutumis- ja muutoskyvyn vahvistamiseksi.