Ladataan Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan kolmeen luonnonyrttejä monipuolisesti hyödyntävään yritykseen virtuaalisesti.

OHJELMA:

Elämykselliset ruokatuotteet
Hahkialan kartano Hauholla tuottaa asiakkaille elämykselliset ruokatuotteita ja -ruokapalveluja asiakkaalleen. Toimitusjohtaja Anne Pekkanen kertoo miten, luonnonyrttejä ja -tuotteita voidaan käyttää monipuolisesti ja miten niitä löytyy myös omasta puutarhasta.

Luonnonyrttien tuotteistuksesta Päijät-Hämeessä kertoo yrittäjä Pauliina Silva, Luontoemo & Päijätär®. Luontoemo on villiyrttien tuntija ja pieni terveyspuoti Sysmässä. Päijätär® on rekisteröity tavaramerkki, joka tarjoaa luonnonyrtteihin ja -marjoihin perustuvia maukkaita elintarvikkeita Päijänteen rannoilta.

Villin luonnon antimia kaikilla aisteilla tuottaa Yrttiaitta Iistä. Yrittäjä Päivi Kaukua tuottaa luonnonyrttituotteita, lähiruokaa ja luonnonyrttejä sisältäviä ruokatuotteista sekä villiyrttikursseja.

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan!

Virtuaalisen opintomatkan hinta on 35 € + alv 24 %.
4H nuorille hinta on 16 € + alv 24%.

Tapaaminen pidetään Microsoft Teamsin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin ja kirjautumisohjeet. Omalla koneella tai puhelimella ei tarvitse olla Teams-sovellusta asennettuna.

Ilmoittautuminen 11.4.2021 mennessä. Ilmoittaudu mukaan täältä.

 

Lisätietoja:

Outi Penttilä, projektipäällikkö, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset

[email protected], puh. 040 7198 959

 

Luonnonyrteistä lautaselle -hankkeen tavoitteena on lisätä luonnonyrttialan tunnettuutta ja käyttömahdollisuuksia elintarvike-, ruoka- ja matkailualan keskuudessa PoKo ryn toimialueella. Luonnonyrttien nostamisella osaksi yrittäjien toimintaa voidaan samalla työllistää alueen muita yrittäjiä; poimijoita, luontoyrittäjiä, elintarvikeyrittäjiä. Hankkeessa edistetään toimijoiden yhteistyötä luonnonyrttitoiminnassa.