Ladataan Tapahtumat

Kasvua, kansainvälistymistä ja strategiaa on vaikea luoda yksin arjen keskellä. Innostavassa ympäristössä uudet opit ja verkoston voima kasvaa eksponentiaalisesti. Tapahtuma kokoaa yhteen kasvuhakuiset elintarvikealan yritykset sekä alan asiantuntijat. Luvassa on case-esimerkkejä ja tutkimustietoa menestyneiden elintarvikealan kansainvälistymistarinoiden takaa.

Tapahtuma on maksuton Iskussa maailmalle -kasvuohjelmaan osallistuville yrityksille. Myös muilla, ohjelman ulkopuolisilla elintarvikealan asiantuntijoilla ja yrityksillä on mahdollisuus osallistua tapahtumaan lunastamalla 129,00 € arvoinen pääsylippu.

Milloin? Tiistaina 31.3.2020 klo 10-16.
Missä? Tampereen Crazy Town, (5.kerros) Rautatienkatu 21 B 33100 Tampere

 

Vientitapahtumassa case-esimerkkejä ja tutkimustietoa menestyneiden elintarvikealan
kansainvälistymistarinoiden takaa

1. Koneet käyntiin

10:00 Tilaisuuden avaus

2. Oma talli kuntoon -vienti nousuun asiakkaiden ja asiakkuuksien avulla

10:15 Iskussa maailmalle – elintarvikkeiden markkinat ja testikommentit vientimarkkinoiden asiakkailta

11:15 Keynote: Tutkitun jämäkkä ote onnistumiseen kansainvälisillä kohdemarkkinoilla – kuinka asiakassuhteita kannattaa rakentaa ja hoitaa maailmalla? – Hannu Makkonen, Vaasan yliopisto.

12:00 Omakustanteinen lounas

3. Tallit tutuiksi – opit kisan kärkikuskeilta

13.15 Läsnäolon rakentaminen kohdemarkkinoilla: Asiantuntijoiden paneelikeskustelu with a twist. Tässä paneelissa ei turhia pönötetä, kun asiantuntijat jakavat parhaat vinkkinsä ja kommelluksensa kansainvälisestä liiketoiminnasta. Mukana viennin konkareita mm. Conciliolta.

14.00 Miten rakennetaan ehkä menestyneinen suomalainen elintarvikevientitarina – case Pandan lakritsi. Harva suomessa syntynyt elintarvike on valloittanut niin monta markkinaa maailmalla kuin Pandan lakritsi. Kuulemme miten Panda on rakentanut menestyksensä pitkällä tähtäimellä ja millaista sinnikkyyttä menestys edellytti. – Markus Tuomivaara, Export Brand Manager, Panda / Orkla Oyj

4. Rata haltuun ja nuotit selviksi – vientipolun vaiheisiin varautuminen

15.00 Vientipolun vaiheet ja tärkeät päätökset – mihin ja miten meidän kannattaa varautua? Saamme myös tutustua tilaisuudessa julkaistavaan videoon vientipolusta. Thimjos Ninios, vientijohtaja, MTK Vilja Laaksonen, liiketoimintajohtaja, Aava & Bang

16.00 Kotiin keräämään voimia maailmanvalloitukseen

 

ILMOITTAUTUMINEN