Skip to content
parastapirkanmaalta.fi Logo parastapirkanmaalta.fi Logo parastapirkanmaalta.fi Logo
  • Etusivu
  • Meistä
    • Hankkeet
      • Parasta Pirkanmaalta
      • Fusilli
      • Pientuottajat yhteistyöllä markkinoille
        • Alkuperämerkki: pilotti 2022-2023
        • Pientuottajat marketteihin -pilottiryhmä
    • Pirkanmaan Ruokafoorumi
      • Ruokafoorumin Tulevaisuusparlamentti
    • Ruokasektorin kehittämisryhmä
    • Yhteystiedot
  • Löydä ruokaa
    • Tuotehaku
    • Tuottajatarinat
    • REKO
    • Pirkanmaan Osuuskauppa
    • Reseptit
    • Retkiruokaopas
  • Ajankohtaista
    • Uutiset
    • Tapahtumakalenteri
    • Lähiruokapäivä
  • Materiaalit
    • Ruokasektorin toimintaympäristö
    • Elämää maasta – Ruokafoorumin podcast
    • Tilaisuuksien tallenteet
  • Alkuperämerkki
  • Etusivu
  • Meistä
    • Hankkeet
      • Parasta Pirkanmaalta
      • Fusilli
      • Pientuottajat yhteistyöllä markkinoille
        • Alkuperämerkki: pilotti 2022-2023
        • Pientuottajat marketteihin -pilottiryhmä
    • Pirkanmaan Ruokafoorumi
      • Ruokafoorumin Tulevaisuusparlamentti
    • Ruokasektorin kehittämisryhmä
    • Yhteystiedot
  • Löydä ruokaa
    • Tuotehaku
    • Tuottajatarinat
    • REKO
    • Pirkanmaan Osuuskauppa
    • Reseptit
    • Retkiruokaopas
  • Ajankohtaista
    • Uutiset
    • Tapahtumakalenteri
    • Lähiruokapäivä
  • Materiaalit
    • Ruokasektorin toimintaympäristö
    • Elämää maasta – Ruokafoorumin podcast
    • Tilaisuuksien tallenteet
  • Alkuperämerkki

Lähiruokaohjelman katsaus tulevan vuoden ja vuosikymmenen ruokatrendiennusteisiin

Lähiruokaohjelman katsaus tulevan vuoden ja vuosikymmenen ruokatrendiennusteisiin
MMM


”Vastuullisuus, kestävyys, terveellisyys, jäljitettävyys, kasvisruoka, ruuan elämyksellisyys ym. ovat teemoja, jotka listoilla ovat olleet jo vuosia ja vahvistaneet merkitystään.”

Lähiruokaohjelman Kirsi Viljasen trendikatsauksen löydät täältä
Antti Luomala|2020-01-07T12:17:58+02:007 tammikuun, 2020|Blogi, Linkki, Uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa Lähiruokaohjelman katsaus tulevan vuoden ja vuosikymmenen ruokatrendiennusteisiin

Share This Article

FacebookTwitterRedditLinkedInWhatsAppPinterestVkSähköposti

Tietoa kirjoittajasta: Antti Luomala

Projektipäällikkö Ahlmanilla 2019-2022

Samankaltaisia kirjoituksia

  • Pirkanmaan maaseudun kehittämissuunnitelma 2023-2027
    Pirkanmaan maaseudun kehittämissuunnitelma 2023-2027

    Pirkanmaan maaseudun kehittämissuunnitelma 2023-2027

  • Ruokafoorumin kolme vinkkiä
    Ruokafoorumin kolme vinkkiä

    Ruokafoorumin kolme vinkkiä

  • Voiko elävä maaperä auttaa maatalouden kustannuskriisissä?
    Voiko elävä maaperä auttaa maatalouden kustannuskriisissä?

    Voiko elävä maaperä auttaa maatalouden kustannuskriisissä?

  • Tee makumatka maalle Lähiruokapäivänä  10. syyskuuta 2022
    Tee makumatka maalle Lähiruokapäivänä 10. syyskuuta 2022

    Tee makumatka maalle Lähiruokapäivänä 10. syyskuuta 2022

  • Maatilamatkalle kesällä 2022
    Maatilamatkalle kesällä 2022

    Maatilamatkalle kesällä 2022

  • Lähiruokapäivä 10.9.2022 – Ryhdy järjestäjäksi!
    Lähiruokapäivä 10.9.2022 – Ryhdy järjestäjäksi!

    Lähiruokapäivä 10.9.2022 – Ryhdy järjestäjäksi!

  • Popular
  • Recent
  • Pientilat: Suomen maaseudun ja ruokatalouden tulevaisuus?
    25 syyskuun, 2020
  • Netflix-dokumentti: Maatalouden vallankumous ratkaisemassa ilmasto-ongelmia
    9 lokakuun, 2020
  • Pirkanmaan Ruokafoorumi
    Annetaanko markkinoiden toimia?
    9 helmikuun, 2022
  • Pirkanmaan maaseudun kehittämissuunnitelma 2023-2027
    13 tammikuun, 2023
  • Ruokafoorumin kolme vinkkiä
    28 marraskuun, 2022
  • Voiko elävä maaperä auttaa maatalouden kustannuskriisissä?
    8 marraskuun, 2022
Parasta Pirkanmaalta
  • Meistä
  • Ajankohtaista
  • Materiaalit
  • Reseptit
  • Tietosuojaseloste
  • Yhteystiedot
Parasta Pirkanmaalta 2022 | All Rights Reserved

Parasta Pirkanmaalta -verkkosivuston sisällöstä vastaa vuosina 2019-2023 Ahlmanin koulun säätiön hallinnoima Parasta Pirkanmaalta ruokasektorin ja rajapintojen koordinaatio -kehittämishanke yhteistyössä muiden maaseutuohjelmasta rahoitettujen kehittämishankkeiden kanssa.
Page load link
Go to Top