Valtakunnallinen Lähiruokapäivä järjestetään jälleen 10.9.2022. Ilmoittautuminen Lähiruokapäivän tapahtuman järjestäjäksi on avoinna!

Lähiruokapäivä on tarkoitettu kaiken kokoisille ja näköisille tuottajille, tiloille, puutarhoille, palveluille, yrittäjille ja jatkojalostajille, jotka työskentelevät suomalaisen lähiruuan parissa. Mukaan toivotaan myös maaseudun elämysmatkailun tuottajat, ruoka-alan ammattilaiset ja muut toimijat, aina yhdistyksiä ja seuroja myöten. Kotimainen ruoantuotanto sekä tarinat sen takana kiinnostavat suomalaisia enemmän kuin koskaan ja kaiken lisäksi lähiruoka on trendikästä – lähde siis mukaan lähiruokatrendin aallonharjalle ja Lähiruokapäivään!

Pirkanmaalaisena tuottajana tai yrityksenä voit myös osallistua samana päivänä järjestettävään Lähiruokasafariin, jolloin saat laajemman näkyvyyden mm. Aamulehden Moro-liitteessä. Lue lisää täältä https://visitpirkanmaa.fi/lahiruokasafari/ ja ilmoittaudu 15.7.2022 mennessä tästä linkistä: www.bit.ly/safari2022

Osallistumalla Lähiruokapäivään tapahtuman järjestäjänä, yksin tai yhdessä vaikka naapurin kanssa, tarjoatte vierailijoille mahdollisuuden päästä tutustumaan lähiruuan ammattilaisiin ja maaseudun yrittäjiin ”pintaa syvemmältä”. Lisäksi voitte halutessanne myydä tuoreita raaka-aineita tai valmiiksi jalostettuja tuotteita suoraan kuluttajille. Kotimainen ammattitaito, työ ja raaka-aineet ovat kaikille ylpeyden aihe!

Lähiruokapäivään osallistuville kohteille järjestetään etäyhteyksin webinaari keskiviikkona 25.5.2022 klo 15–16 teemalla ”Lähiruokapäivä: Näin järjestät oman tapahtumasi!”. Ilmoittaudu mukaan täällä 23.5.2022 mennessä. Osallistuneiden toimijoiden määrä on kasvanut vuosi vuodelta tapahtuman kasvaessa ja kehittyessä. Viime vuonna ovensa avasi 235 yritystä ja tilaa ympäri Suomen. Pistetäänkö jälleen paremmaksi?

Järjestäjäksi ryhtyminen

1. Rekisteröidy www.lähiruokapäivä.fi -sivustolle käyttäjäksi. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus sivustolle edellisten vuosien tapahtumapäivistä, kirjaudu sisään.Huom! Mikäli olet unohtanut salasanasi sivustolle voit vaihtaa sen helposti klikkaamalla ”Unohditko salasanasi?”-nappia, jolloin saat sähköpostiisi linkin salasanan vaihtamiseksi.

2. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään sivustolle ja täytä ilmoittautumislomake tilastasi tai tapahtumastasi.

Lisätietoja voit kysyä: Heidi Kohtala, Maaseutuverkostopalvelut, [email protected] , 050 572 3368