Äitienpäivän aamupalalla hemmotellaan äitiä pirkanmaalaisella tuorepuurolla, jossa on käytetty Lampisen luomutilan hiutaleita, Kolatun Ahon Jogurttia ja Impolan kasvitilan hamppuöljyä. Aamupala kruunataan Terissaaren omena-porkkana -luomutäysmehulla.
Ainesosat
(1 annos)
- 1 ½ dl Ahon Jogurtti Oy:n raparperijogurttia
- ½ dl Lampisen luomutilan 4-viljan hiutaleita
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl Impolan kasvitilan hamppuöljyä
- vadelmia ja mustikoita
Ohjeet
Laita kulhoon raparperijogurtti ja hiutaleet. Sekoita ja anna tekeytyä muutama tunti tai yön yli jääkaapissa. Laita tarjoilukulhoon, lisää päälle kotimaisia tai itsepoimittuja marjoja pakasteesta. Valuta päälle hunajaa ja hiukan hamppuöljyä. Nauti Terissaaren omena-porkkana -luomutäysmehun kera.