EtusivuTuottajatarinatNautatilaAntilan Luomupihvit

Tuotamme luomunaudanlihaa ja myymme sitä suoraan tilaltamme Hämeenkyröstä. Tilamyymälän tuotteillemme on kuljetus Tampereen seudulle.

Rotuina meillä ovat Aberdeen angus ja itäsuomenkarja (kyyttö). Tilallamme asustaa myös kanoja ja kukko. Tilamme on ollut luomussa vuodesta 1996 lähtien.

Tuotantotapamme

Emolehmiä ruokitaan pelkästään korsirehuilla (heinä, säilörehu). Viljelemme kaikki karjanrehut omalla tilalla. Koko pinta-alamme on luomutuotannossa.

Naudat ovat teurastusikäisiä 1,5 – 2 -vuotiaina. Paisteja ja fileitä raakakypsytetään kylmiössämme noin kuukauden ajan.

Tuotteemme

Myymme luomunaudanlihaa suoraan tilalta, rotuina aberdeen angus -pihvirotu, sekä suomalainen alkuperäisrotu itäsuomenkarja (kyyttö). Lihaa myydään sekä ennakkotilausten mukaan että suoraan myymälästä ennakkoon tilaamatta. Kaikkia tuotteita ei kuitenkaan riitä suoraan myytäväksi, joten varmempaa on tilata etukäteen, varsinkin jos haluaa jotain erikoistuotetta. Kaikkea ei aina ole saatavilla, koska jotkut tuotteet ovat suositumpia kuin toiset ja määrät vaihtelevat.

Kokolihan lisäksi valikoimiimme kuuluu myös savufileetä kyytön ulkofileestä (Lihanjalostamo Willgrén), meetwurstia kyytön paisteista (Yrjö Wigren Oy), ja kesäisin grillimakkarat.

Tuotevalikoimissamme on myös marjoja, mehuja ja sieniä.

Tuotteidemme saatavuus

Aina 24/7

Tilavierailut

Tilamyymälämme on avoinna tiistaisin klo 18-20 ja lauantaisin klo 10-13. Muina aikoina myymälä on auki sopimuksen mukaan. Olemme mukana Osta tilalta! -päivässä ja avoimet ovet -tapahtumissa.

Yhteystiedot
Antilan Luomupihvit/ Johannes Antila
Trossitie 430-13, 39100 Hämeenkyrö

Yhteyshenkilö
Terttu Antila
0400168128
antilanluomu(a)outlook.com

Viestintä
Kotisivut: www.antilanluomupihvit.com
Facebook: Antilan luomupihvit
Instagram: Antilan luomupihvit

lehmiä ulkoilemassa
lehmiä ulkoilemassa