EtusivuTuottajatarinatNautatilaEkojärven tila

Ekojärven tila on maanläheinen ylämaankarjatila Sastamalassa. Suoramyymme eettisesti tuotettua ylämaankarjan lihaa.

Meidän tuotantomme arvoja ovat mm. eläinten hyvinvointi ja lajinmukainen vapaa elämä, luonnon kestävä käyttö ja luonnon monimuotoisuuden turvaaminen. Lisäksi arvostamme laadukkaita, kotimaisia ja puhtaita ruoka-aineksia, joita voimme iloksemme kunnialla tuottaa myyntiin suoramyyntiä puotiimme.

Tuotantotapamme

Arvostamme eläintemme hyvinvointia ja siksi syötämme eläimillemme vain itse tuotettua heinää, eläimemme ulkoilevat ympäri vuoden laitumilla ja talvialueilla sekä hoitavat vasikkaansa kahdeksan kuukautta vapaina laumansa parissa. Kaikilla laumoilla on katoksia säänsuojina sekä automaattiset ja sulana pysyvät vesipisteet. Nautamme saavat elää koko elämänsä laumassa, toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistä, liikkua, leikkiä ja ruokailla. Myymme tuotteitamme käsi sydämellä tietäen, että liha, jota myymme on eettistä sekä hyvän elämän elänyttä lihaa.

Koko tuotantoketju pellolta pöytään tapahtuu meidän tilalla 30 km säteellä, joten meiltä ostettu liha on todellista slow feediä ja aitoa lähiruokaa. Tunnemme kaikki eläimemme, niiden nimet ja historian, kaikki teurastettavat naudat ovat syntyneet meillä, olemme kasvattaneet niitä kolme vuotta teuraspainoisiksi asti.

Teurastus, lihanleikkuu ja jalosteiden valmistus suoritetaan ostopalveluina hyväksytyissä lihalaitoksissa samalla- ja naapuripaikkakunnalla, myymme pakatun lihan suoramyyntinä vain tilamyymälästä. Nautojen teurastusmatka on meillä vain 10 km.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja ostoksille.

Tuotteemme

Myymme lihan vakuumiin pakattuna 500g litteissä pakkauksissa. Kuluttajille myymme kaikkia ruhonosia fileistä, jauhelihaan sekä laajan valikoiman erilaisia erikoisosia ja pihvejä. Ravintoloille tarjoamme jauhelihaa ja patalihoja.

Meidän tilan makkarat ovat laajalti suosiota saaneita, erikoisosien kirjoa on kehuttu ja lihapakettien täyttä lihapitoisuutta arvostettu. Et maksa tyhjästä, vedestä etkä jauhoista, vaan puhtaasta lihasta ja tuotteesta.

Tuotteidemme saatavuus

Ympäri vuoden tilapuodistamme.
Katso avoinna olo verkkosivuiltamme tai sosiaalisesta mediasta tai kysy olemmeko paikalla – usein olemme.

 

Yhteystiedot
Ekojärven Tila
Ekojärventie 192, 38220 Sastamala

050 3232819
ekojarventila(a)gmail.com

Viestintä
Facebook: facebook.com/ekojärventila
Instagram: instagram.com/ekojärventila