Terveisiä Kangasalan Saarikylistä!

Kangasalan Saarikylien idyllisessä maalaismiljöössä sijaitsee Haaviston luomutila ja leipomo Heikin Leipä. Leipomon päätuotteena on herkullinen ruisleipä, joka leivotaan oman tilan jauhoihin ja 1700-luvun juureen perinteisin menetelmin.

Minä, Pirjo, jatkan 1500-luvulta olevan sukutilan perinteitä – samalla uusia perinteitä luoden. Tilallamme työskennellään koko perheen voimin ja apunani leipomon töissä toimii miniäni.

Leipomo- ja viljelytoiminnan lisäksi meillä on majoituspalvelua, harrastevälineiden vuokrausta, tapahtumia ja taidenäyttelyitä. Esimerkiksi heinäkuun lopulla järjestettävät Myllypäivät houkuttelevat kävijöitä nauttimaan maalaistunnelmasta ja hyvästä ruoasta.

Tuotteemme

Meiltä saat herkullisia leipomo- ja jauhotuotteita. Tuotantomme on luomua, puhdasta ja vaalii perinteitä – ruisleipätaikinamme valmistetaan 1800-luvun puukaukaloissa käsin.

Tuotteidemme saatavuus

Tilallamme sijaitsee tilapuoti, joka on avoinna lauantaisin ympäri vuoden. Toimitamme tuotteitamme myös lähialueiden (Kangasala, Tampere, Pälkäne) kauppoihin.

Heikin Leipä

Yhteystiedot
Haavisto Oy Saarikylät
Saarikylientie 888, 36570 Kaivanto

Yhteyshenkilö
Pirjo Veckman
0405526460
pirjo.veckman(a)heikinleipa.fi

Viestintä
Kotisivut: Heikin leipä
Facebook: Heikin leipä

Heikin leipä, tuottajatarinat

Syvenny Heikin Leivän tarinaan täältä