Tervehdys Sastamalasta!

Herkkujuustolassa olemme valmistaneet korkealaatuisia juustoja ja maitotuotteita käsityönä vuodesta 2002.

Haluamme edistää puhtaita suomalaisia makuja, jalostaa niitä laadukkaasti käsityönä ja tarjota jokaiselle makuelämykseksi. Ohjaamme kaikkia prosessejamme laadullisesti, kestävästi ja vastuullisesti.

Vuonna 2019 otimme käyttöön uudet tuotanto- ja ravintola-/myymälätilat Sastamalan Häijäässä, Valtatie 11:n varrella. Juustotuvalta voit siis ostaa juustojamme ja nauttia samalla esim. lähiruokalounaan – juustoisella twistillä.

Herkkujuustola

Minä, Peter, Herkkujuustolan juustomestari ja toimitusjohtaja, olen kotoisin Sveitsistä, läheltä Appenzellia, jossa perheelläni oli oma juustola. Opiskelin nuorena juustomestariksi. Suomeen saavuin vuonna 1996 seikkailun perässä ja muutamaa vuotta myöhemmin ostin Sastamalan Mouhijärveltä 200-vuotiaan Salotalon torpan, tutustuin Jenniin ja meistä tuli pari. Pitkän harkinnan jälkeen lokakuussa 2002 perustin Herkkujuustolan Selkeen kartanon tiloihin.

Ennen omaa juustolaa kaipasin voimakkaampia juustoja, joita Suomessa ei juurikaan tuohon aikaan ollut. Nyt pääsin valmistamaan niitä ja luomaan uusia makuelämyksiä kaikille.

Herkkujuustola

Tuotantotapamme

Ostamme käyttämämme maidon lähitiloilta. Tuotteidemme valmistus tapahtuu käsityönä perinteisiä valmistusmenetelmiä kunnioittaen.

Tuotteemme

Valmistamme valko- ja punahomejuustoja, pitkään kypsytettyjä, kittikuorisia alppityylisiä juustoja sekä savujuustoa. Teemme myös kirnuvoita ja jogurttia.

Tuotteitamme löydät omasta myymälästämme sekä kaupoista. Myymme tuotteitamme myös ravintoloihin.
Katso jälleenmyyjät täältä.

Herkkujuustola, tuottajatarinat

Yhteystiedot
Herkkujuustola Oy
Kurvosentie 3, 38420 Sastamala

Yhteyshenkilö
Dörig Peter
0500632532
peter(a)herkkujuustola.fi

Viestintä
Kotisivut: www.herkkujuustola.fi
Facebook: Herkkujuustola
Instagram: Herkkujuustola
LinkedIn: Peter Dörig

Herkkijuustola, tuottajatarinat

Syvenny Herkkujuustolan tarinaan täältä

 

Herkkujuustola