EtusivuTuottajatarinatNautatilaJärvensivu Highland

Järvensivu Highlandilla kasvatamme ylämaankarjaa, joka saa kasvaa ulkona ympäri vuoden. Tilamme sijaitsee Seitsemisen kansallispuiston kupeessa Ikaalisten Sisätössä. Virallista luomustatusta meillä ei ole, mutta kasvatamme eläimemme luonnonmukaisuutta kunnioittaen.

Tuotantotapamme

Myymämme liha on omalla tilallamme syntynyttä ja kasvanutta ylämaannautaa. Jokaista eläintämme kohdellaan yksilöllisesti, lempeästi ja rauhallisesti. Vasikat saavat kasvaa emojensa kanssa 8-10 kuukautta ennen vieroitusta. Eläimemme ruokitaan itsetuotetulla nurmirehulla. Eläimet saavat viettää koko elämänsä pelto-ja metsälaitumilla, saaden hyvän ja lajinomaisen elämän. Myös sonnit laiduntavat. Teurasikä teuraseläimillä on n. 3 vuotta.

Tuotteemme

Myymme lihan vakuumiin pakattuina n. 1 kg:n paloina. Kaiken lihan myymme pääasiassa ennakkotilausten perusteella. Kaikki liha on tarkastettua ja kokolihat raakakypsytettyä. Voit varata 1/4 osa eläintä (n. 50 kg) tai 1/8 osa eläintä (n. 25 kg). Lihalaatikot sisältävät n. 2/3 jauhelihaa ja 1/3 kokolihoja (paistit, entrecote, ulko-ja sisäfilee). Lihalaatikoiden lihat myydään tuoreena.

Tuotteidemme saatavuus

Teurastus ajankohta lihalaatikoihin on yleensä syksyllä ja keväällä.
Pienempiä eriä lihaa löytyy tilalta pakastettuna ympäri vuoden.

Tilavierailut

Tilavierailut ovat mahdollisia varaamalla ajan etukäteen.

Yhteystiedot
Järvensivu Highland
Seitsemisentie 372, 39450 Sisättö

Yhteyshenkilö
Mika & Pirita Järvensivu
O504676617
jarvensivuntila(a)outlook.com

Viestintä
Facebook: www.facebook.com/jarvensivun.tila

Tutustu järvensivu highlandin lanttusupikasreseptiin täältä