EtusivuTuottajatarinatNautatilaKauniaisten kartano

Kauniaisten kartano sijaitsee Nokian ja Sastamalan rajalla, Kuloveden pohjoispuolella, Piikkilänjärven rannalla. Kartanolla on perinteitä 1600-luvulle saakka.

Tämän päivän maatila on nykyaikainen, luonnonarvoja ja eläinten hyvinvointia kunnioittava yritys, jonka pääelinkeinot ovat pihvilihantuotanto ja luonnonhoito. Maatilan upea charolaiskarja tuottaa uudistuseläimiä emolehmätiloille, mutta tuottaa ennen kaikkea parasta pihvilihaa perheille ja kuluttajille ympäri Suomen.

Tuotantotapamme

Olemme emolehmätila, joka jalostaa charolaisrotuista karjaa, eli meidän myytävä pihviliha on 100% charolasilihaa. Navetassamme on kestokuivikepihatot kaikille ikäryhmille. Karja laiduntaa kesästä pitkälle syksyyn asti. Talvella emot saavat valita haluavatko olla ulkona vai kylmissä makuuhalleissa.

Päätuotteena pihvilihanmyynnissä on hieho, joka takaa ensiluokkaisen lihanlaadun. Teurasikä hiehoilla noin 12-15 kk.

Ruokinta perustuu omalla tilalla tuotettuihin karkearehuihin. Emme ole luomussa, mutta vältämme silti kasvinsuojeluaineiden käyttöä. Vilja ostetaan naapuritilalta ja kivennäiset ja rypsitiiviste A-rehulta.

Tuotteemme

Kohderyhmämme ovat yksityishenkilöt ja kotitaloudet. Myynti perustuu lihalajitelmiin, jotka myydään 10+ kg, 20+ kg ja 30+ kg bokseissa. Tämän lisäksi myymme erikseen jauhelihaa, pihvinautojen sisäelimiä sekä boksien
yhteydessä koiranluita.

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan myös erikoistoiveet.

Sesonkituotteenamme on JouluMetwurst.

Tuotteidemme saatavuus

Tuotteitamme on saatavissa tilauksesta ympäri vuoden, lukuun ottamatta kesäkuukausia.

Tilavierailut

Vieraita otetaan vastaan sopimuksen mukaan. Vierailuista on aina sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja varauduttava siihen että tilojen sisätiloissa käytetään suojavarusteita. Karjamme on jalostuskarja ja meillä on korkein mahdollinen terveysstatus karjassamme, mikä on avainasemassa siitoseläinmyynnissä.

Yhteystiedot
Kauniaisten kartano
Kartanonkuja 100, 37200 Siuro

Yhteyshenkilö
Anne-Marie Rosenlew
040 5905718
anne-marie.rosenlew(a)finnbeef.fi

Viestintä
Facebook: Kauniais Charolais

Kauniaisten kartano