EtusivuTuottajatarinatMuut tilatKotileipomo K. Jokiranta

Kotileipomo K. Jokiranta on Sastamalan Myllymaassa sijaitseva leipomo, joka tekee tilausleivontaa ja pitopalvelua ja tarjoaa asiakkailleen aitoja makuja ja taidokasta leivontaa.

Leipomo toimii mieheni kotitalon vanhassa piharakennuksessa, jossa minä, Kirsi, leivon. Täällä tilalla kasvatimme aiemmin sikoja, mutta EU:n siirryttäessä toimintaa olisi pitänyt kasvattaa niin paljon, että päätimme luopua sikalasta. Kouluttauduin leipuri-kondiittoriksi vuonna 1999. Remontoimme entisiä tuotantotiloja hitaasti ja perusteellisesti ja remontti valmistui vuonna 2007, niin että pääsin silloin aloittamaan leipomotoiminnan.

Pidän leipomisesta ja siitä, että näen työssäni kätteni jäljen. Minua innostaa tyytyväiset asiakkaat ja etenkin lapsilta saatu välitön ja rehellinen palaute ilahduttaa. Työni merkityksellisyydestä kertoo se, että välitän perinteikkäitä makumuistoja asiakkaille – eräs vanhempi rouva kertoi kerran, että ruisleipäni maku muistuttaa häntä lapsuutensa ruisleivästä.

Olen ylpeä kehittämistäni tuotteista ja siitä, että olen tällä toiminnalla voinut elättää itseni. En kilpaile määrällä enkä nopeudella vaan tuotteiden maulla. Toivon, että voin jatkaa leipomotoimintaa vielä pitkään.

Kotileipomo K. Jokiranta
Kotileipomo K. Jokiranta

Tuotantotapamme

Kaikki leivonta tapahtuu asiakastilausten perusteella ja yhdistelen leivontapäiviä tuotekohtaisesti. Näin pystyn myös minimoimaan hävikin leivonnassa.

Hyödynnän leivonnassa oman tilamme viljoja aina kun se on mahdollista ja leivon kaikki tuotteet käsityönä. En käytä leivonnassa lisä- enkä parannusaineita.

Tuotteemme

Leivon asiakkaiden toiveiden ja tilausten perusteella monenlaisia tuotteita. Olen räätälöinyt tuotteita, kuten burger-sämpylöitä, myös paikallisille grilleille ja ravintoloille heidän tarpeisiinsa.

Suosituin tuotteeni on ruisleipä, jonka leivon oman pellon viljaan ja vanhakantaiseen juureen.

Kehittelen myös uusia tuotteita ennakkoluulottomasti kokeillen.

Lue lisää tuotteistani täältä.

Teen myös tilauksesta pienimuotoista ruoka- ja kahvituspalveluiden pitopalvelua erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Tuotteidemme saatavuus

Tuotteitani voi tilata suoraan leipomolta ja ostaa Sastamalan K-Citymarketista ja Prismasta. Käyn myymässä myös REKOissa ja Sastamalan Ruokapiirissä.

Kotileipomo K. Jokiranta

Yhteystiedot
Kotileipomo K. Jokiranta
Putajantie 386
38210 Sastamala

Yhteyshenkilö
Kirsi Jokiranta
kirsi.jokiranta(a)kotileipomojokiranta.fi
050 321 6522

Viestintä
Kotisivut:  kotileipomojokiranta.fi
Facebook: Kotileipomo Jokiranta

Kotileipomo K. Jokiranta