EtusivuTuottajatarinatKasvistilaMannilan tila

Mannilan tila- teksti ja marja ja kaura

Pieni luomutilamme sijaitsee Virtain Vaskivedellä. Puutarhatilamme viljelee mansikan, vadelman ja pensasmustikan lisäksi kotimaisia viljoja. Joka vuosi kasvimaalla kasvaa myös joukko erilaisia kuivakukkia myyntiin ja tilan käsitöiden raaka-aineeksi, sekä vaihtelevasti erilaisia vihanneksia tuoreena myytäväksi.

Puutarhamarjoista mansikkaa on viljelty kaikista pisimpään, vuodesta 1992. Vuosien varrella mukaan on tullut kokeilun halusta myös muita puutarhamarjoja, viimeisimpänä pensasmustikka.

Viljoista viljelemme kauraa, ohraa, ruista ja vehnää. Jauhatamme viljan Ylöjärven myllyssä ja pakkaamme itse. Jauhoihin ei lisätä mitään paranteita ja hiutaleet ovat höyryttämättömiä.

Tuotantotapamme

Olemme viljelleet luonnonmukaisesti vuodesta 1992.

Tuotteemme

Puutarhamarjat myydään suoramyyntinä tilalta kuluttajille. Oman tilan viljelemistä viljoista teetetään jauhoja, suurimoita ja hiutaleita myyntiin.

Tuotteidemme saatavuus

Viljatuotteita on saatavilla ympäri vuoden, marjat myydään sesongin aikana tuoreena.

Tilavierailut

Tilapuotimme Pihatupa on avoinna joka kuun viimeinen lauantai klo 12-16. Myynnissä tilan omia tuotteita: vihanneksia ja marjoja satokauden mukaan, tuoreita leivonnaisia, viljatuotteita ja ihania käsitöitä kotiin ja puutarhaan.

Yhteystiedot
Mannilan Tila
Mannilantie 28, 34730 Vaskuu

Yhteyshenkilö
Niina Mannila
0407087969
mannila(a)mannilantila.fi

Viestintä
Kotisivut: www.mannilantila.fi
Instagram: Mannilantila

mansikkaviljelmä
kaurapelto