musta piirros possusta, logo

Tervehdys Urjalasta!

Olemme tuottajapariskunta Juha ja Henna Paija ja olemme pitäneet Paijan possutilaa vuodesta 2009. Toimintaamme ohjaa vahva ideologia vastuullisesta lihantuotannosta. Mottomme on ”vähemmän, mutta paremmin”. Kotimaisuus ja eläinten hyvinvointi ovat kaksi pääasiaa perheyrityksemme tuotannossa.

Tuotamme Pirkanmaan vastuullisinta possunlihaa – olemme saaneet Suomen Eläinlääkäriliiton hyvinvointipalkinnon vuonna 2018 ja hiilijalanjälkemme on laskettu vuonna 2021. Meillä on koko tuotantoketju omassa hallussamme ja tuoreita lihatuotteita kulkeutuu Pirkanmaan kauppoihin, ravintoloihin sekä suoraan kuluttajille omalla kylmäautolla viikoittain.

Tuotantotapamme

Sikojen rehustus pohjautuu omaan tuotantoon eli herne ja ohra tulee omasta maasta. Fossiilisia polttoaineita käytämme mahdollisimman vähän, koska pellot sijaitsevat lähellä tilakeskusta. Keinolannoitteen määrä on myös minimissä, sillä käytämme pääaisallisena lannoitteena karjanlantaa. Osan sähköstä tuotamme sikalan katolla olevien aurinkopaneelien avulla ja sikalan sekä teurastamon lämmitys hoituu omien metsien hakkeella, jonka hiilijalanjälki on nolla. Toimimme maataloudessa, sikataloudessa ja teurastamotoiminnassa alan hyvien toimintatapojen mukaan.

Tuotteemme

Tarjoamme kuluttajille, vähittäiskaupalle ja ravintoloille tuoreita ja paikallisia possu-, nauta- ja hevostuotteita sekä sesongin mukaan myös riistatuotteita.

Tuotteidemme saatavuus

Tilamyymälämme palvelee aina perjantaisin klo 13-18.
Löydät Paijan Pihattopossua myös seuraavista vähittäiskaupoista:
Prisma Linnainmaa, Prisma Kaleva
K-Supermarket Urjala
S-Market Urjala, S-Market Toijala, S-Market Viiala
Citymarket Forssa

Terveisin,
Juha ja Henna

Paijan possu, tuottajatarinat

Yhteystiedot
Paijan Tilateurastamo
Saarikontie 141, 31700 Urjala as

Yhteyshenkilö
Henna Paija
0414498210
info(a)paijantilateurastamo.net

Viestintä
Kotisivut: www.paijantilateurastamo.net
Facebook: paijantilateurastamo
Instagram: paijantilateurastamo

tuottajapariskunta ja possuja

Syvenny Paijan Tilateurastamon tarinaan täältä