Terveiset Sastamalasta!

Peevon tila on vuohitalouteen erikoistunut maatilayritys, jossa asustaa hieman alle 300 kuttua. Tilalla jalostetaan omasta vuohenmaidosta mm. erilaisia juustoja ja kosmetiikkaa. Osa maidosta menee Juustoportille jatkojalostukseen.

Minä, Erkki, pyöritän Peevon tilan toimintaa yhdessä työntekijöideni kanssa. Yritystoimintamme pääsuuntina ovat oman tilan meijerin toiminta, kosmetiikkatuotteiden valmistus ja sopimustuottajuus Juustoportti Oy:lle, jolle toimitamme n. 2/3 tuottamastamme vuohenmaidosta.

Olemme kehittäneet määrätietoisesti tilan omaa meijeritoimintaa ja tällä hetkellä se on toimintamme merkittävin tekijä. Valmistamme meijerissämme tuorejuustoja, salaattijuustoja, ricottaa ja valutettua aitoa kuttujogurttia.

Työlläni haluan edistää ja pitää yllä paikallista osaamista, tuotteiden aitoutta sekä kotimaisten tuotteiden arvostusta.

Tuotantotapamme

Tuotteemme on valmistettu ja jalostettu omista itsetuotetuista raaka-aineista.
Juustot tehdään käsityönä tarkkaa hygieniisyyttä vaalien ja ne toimitetaan suoraan kauppoihin ilman välikäsiä.

Tuotteemme

Meijerituotteet: tuorejuustot, salaattijuustot,ricotta ja valutettu aito kuttujogurtti (ei lisättyä maitojauhetta, vaan aitoa kuttua), pastöroitu kutunmaito.

Kosmetiikka: shampoot ja voiteet. Kosmetiikkatuotteemme sopivat erityiseti herkille ja allergioista kärsiville, koska tuotteissa ei ole käytetty säilöntäaineita.

Nahkarasva: nahkatuotteiden huoltoon tarkoitettu voide.

Tuotteidemme saatavuus

Meijerituotteita on saatavilla useista hyvin varustetuista ruokakaupoista Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla. Tuotteita voi myös tilata suoraan tilalta.

Kosmetiikkatuotteita voi ostaa suoraan tilaltamme, tilata verkkosivuiltamme sekä muutamilta jälleenmyyjiltä ympäri maan (esim. Tampereen Luontokaupasta).

Yhteystiedot
Peevon Tila
Peevontie 13, 32730 Sastamala

Yhteyshenkilö
Erkki Väisänen
0400772027
peevontila(a)gmail.com

Viestintä
Kotisivut: www.peevontila.fi
Facebook: Peevon tila

Peevon tila, tuottajatarinat