Penttilän tila, Aitoo

Terveisiä Aitoosta!

Penttilän tila Aitoossa on keskittynyt perunatuotteiden valmistukseen. Yrityksen tunnetuimpia tuotteita ovat maukkaat perunarieskat.

Penttilän tilalla on viljelty 1870-luvulta lähtien. Tilalla on harjoitettu aikojen saatossa maidontuotantoa ja siellä on ollut myös sikala. Minä, Heikki, ryhdyin maanviljelijäksi tälle sukutilalleni vuonna 1990. Silloin tilalla kasvatettiin lampaita sekä viljeltiin perunaa ja viljaa.

Vuonna 1995 aloitimme elintarvikejalostuksen lammastuotteilla ja vuodesta 2012 lähtien olemme tehneet ja keskittyneet perunajalosteisiin. Päätuotteitamme ovat perunarieskat.

Toimintaamme ohjaa halu tehdä asiat omalla tavalla ja raja-aitoja ylittävällä yhteistyöllä muiden pientoimijoiden kanssa. Uskomme tuotteisiimme ja niistä saatu palaute saa hymyn huulille.

Tuotantotapamme

Hyödynnämme tuotteissamme vähittäiskappamyyntiin kelpaamattomia (liian isoja, pieniä tai hassun mallisia) perunoita, jotka viljellään täällä Pirkanmaalla. Rieskoihin käytämme perunat kuorineen, jolloin tuotteissa ovat mukana myös kuorien hyödylliset ravintoaineet.

Penttilän tila, Aitoo

Tuotteemme

Rieskat
Lisäaineettomat perunarieskat ovat hittituotteemme. Näiden lisäksi valmistamme myös peruna-porkkana ja chili-peruna-porkkana -rieskoja.

Perunapasta
Perunapasta on kehitetty pastanystäville. Se sisältää kotimaista perunaa ja kauraa.

Kehitämme lisäksi jatkuvasti uusia tuotteita.

Tuotteidemme saatavuus

Tuotteitamme löytyy monipuolisesti vähittäiskaupoista ympäri Pirkanmaata. Ja vinkkaathan kauppiaalle, mikäli lähikaupastasi ei tuotteitamme löydy.

Penttilän tila, Aitoo

Yhteystiedot
Penttilän tila
Kajantilantanhua 2
36720 Aitoo

Yhteyshenkilö
Heikki Penttilä
040 0504788
heikki.penttila(at)live.com

Viestintä
Kotisivut: penttilantila.fi
Facebook: penttilantila
Instagram: pottufarmari

Penttilän tila, Aitoo

Syvenny Penttilän tilan tarinaan täältä