Skip to content
parastapirkanmaalta.fi Logo parastapirkanmaalta.fi Logo parastapirkanmaalta.fi Logo
  • Etusivu
  • Meistä
    • Hankkeet
      • Parasta Pirkanmaalta
      • Fusilli
      • Pientuottajat yhteistyöllä markkinoille
        • Alkuperämerkki: pilotti 2022-2023
        • Pientuottajat marketteihin -pilottiryhmä
    • Pirkanmaan Ruokafoorumi
      • Ruokafoorumin Tulevaisuusparlamentti
    • Ruokasektorin kehittämisryhmä
    • Yhteystiedot
  • Löydä ruokaa
    • Tuotehaku
    • Tuottajatarinat
    • REKO
    • Pirkanmaan Osuuskauppa
    • Reseptit
    • Retkiruokaopas
  • Ajankohtaista
    • Uutiset
    • Tapahtumakalenteri
    • Lähiruokapäivä
  • Materiaalit
    • Ruokasektorin toimintaympäristö
    • Elämää maasta – Ruokafoorumin podcast
    • Tilaisuuksien tallenteet
  • Alkuperämerkki
  • Etusivu
  • Meistä
    • Hankkeet
      • Parasta Pirkanmaalta
      • Fusilli
      • Pientuottajat yhteistyöllä markkinoille
        • Alkuperämerkki: pilotti 2022-2023
        • Pientuottajat marketteihin -pilottiryhmä
    • Pirkanmaan Ruokafoorumi
      • Ruokafoorumin Tulevaisuusparlamentti
    • Ruokasektorin kehittämisryhmä
    • Yhteystiedot
  • Löydä ruokaa
    • Tuotehaku
    • Tuottajatarinat
    • REKO
    • Pirkanmaan Osuuskauppa
    • Reseptit
    • Retkiruokaopas
  • Ajankohtaista
    • Uutiset
    • Tapahtumakalenteri
    • Lähiruokapäivä
  • Materiaalit
    • Ruokasektorin toimintaympäristö
    • Elämää maasta – Ruokafoorumin podcast
    • Tilaisuuksien tallenteet
  • Alkuperämerkki

Pirkanmaan lähiruokajulkaisu

Pirkanmaan lähiruokajulkaisuAntti Luomala2021-08-05T14:33:26+03:00
Parasta pöytään Pirkanmaalta -julkaisuun haastateltiin pirkanmaalaisen ruoan tuottajia, elintarvikeyrittäjiä ja muita toimijoita. Kaikkia haastateltavia yhdistää tavoite:tuottaa hyvää ruokaa, joka on kasvanut pirkanmaalaisesta maasta ja maisemasta. Pirkanmaan avarilta pelloilta ja laajoilta kalavesiltä saadaan raaka-aineita, joista voi valmistaa huipputuotteita, maistuvaa kotiruokaa ja upeita annoksia parhaiden ravintoloiden keittiöissä. Haastattelujen lisäksi löydät julkaisusta jokaiseen neljään vuodenaikaan sopivia, helppoja reseptejä, joissa on käytetty maakunnassa tuotettuja raaka-aineita.

Share This Article

FacebookTwitterRedditLinkedInWhatsAppPinterestVkSähköposti

Related Projects

  • Maukas Highlandpata
    Maukas Highlandpata

    Maukas Highlandpata

  • Highland sous vide -paisti Honkaniemen tilalta
    Highland sous vide -paisti Honkaniemen tilalta

    Highland sous vide -paisti Honkaniemen tilalta

  • Metsäojan grillinyytit
    Metsäojan grillinyytit

    Metsäojan grillinyytit

  • Lanttusupikkaat Järvensivu Highlandin jauhelihasta
    Lanttusupikkaat Järvensivu Highlandin jauhelihasta

    Lanttusupikkaat Järvensivu Highlandin jauhelihasta

  • Honkaniemen maistuva maksakebab
    Honkaniemen maistuva maksakebab

    Honkaniemen maistuva maksakebab

  • Jonkan tilan Rouheat piiraat Highland cattle -jauhelihasta
    Jonkan tilan Rouheat piiraat Highland cattle -jauhelihasta

    Jonkan tilan Rouheat piiraat Highland cattle -jauhelihasta

  • Popular
  • Recent
  • Pientilat: Suomen maaseudun ja ruokatalouden tulevaisuus?
    25 syyskuun, 2020
  • Netflix-dokumentti: Maatalouden vallankumous ratkaisemassa ilmasto-ongelmia
    9 lokakuun, 2020
  • Pirkanmaan Ruokafoorumi
    Annetaanko markkinoiden toimia?
    9 helmikuun, 2022
  • Pirkanmaan maaseudun kehittämissuunnitelma 2023-2027
    13 tammikuun, 2023
  • Ruokafoorumin kolme vinkkiä
    28 marraskuun, 2022
  • Voiko elävä maaperä auttaa maatalouden kustannuskriisissä?
    8 marraskuun, 2022
Parasta Pirkanmaalta
  • Meistä
  • Ajankohtaista
  • Materiaalit
  • Reseptit
  • Tietosuojaseloste
  • Yhteystiedot
Parasta Pirkanmaalta 2022 | All Rights Reserved

Parasta Pirkanmaalta -verkkosivuston sisällöstä vastaa vuosina 2019-2023 Ahlmanin koulun säätiön hallinnoima Parasta Pirkanmaalta ruokasektorin ja rajapintojen koordinaatio -kehittämishanke yhteistyössä muiden maaseutuohjelmasta rahoitettujen kehittämishankkeiden kanssa.
Page load link
Go to Top