EtusivuMuut tilat, Ravintola, TuottajatarinatRönnvikin viinitila / Rönnvikin Muru

Terveiset Pälkäneeltä!

Rönnvikin viinitila Pälkäneellä tarjoaa vierailijoilleen monenlaisia makuja ja elämyksiä:

Maalaisbistrossa tarjoillaan lähiraaka-aineista valmistettua rouheaa ja maistuvaa ruokaa tilan omien palkittujen juomien kera. Kahvilassa voit maistella lähiraaka-aineista valmistettuja suolaisia ja makeita herkkuja. Talliputiikkista hankit tuliaiset kotimaisista laadukkaista sisustus- ja käyttötuotteista.

Vanhaan sikalaan rakennetusta viinipuodista hankit tilan kotimaiset viinit ja panimo Olutpajan oluet. Elämyspalveluina viinitila tarjoaa tilalla ja luonnossa toteutettavat palvelut, esim. viini- ja juustotasting-tilaisuudet tai metsämaistiaiset. Tila tuottaa myös juhla- ja kokouspalveluita jopa 200 henkilölle.

Vuoden 2021 keväällä minä, Mervi, otin haltuuni Rönnvikin viinitilan ravintola-, elämys- ja asiakaspalvelun. Viinitilan viinien valmistuksesta vastaa edelleen Rönnin suku. Työskentelin 18 vuotta Linkosuon Leipomon myynti- ja markkinointitehtävissä ja kun tuli mahdollisuus lähteä kehittämään viinitilaa eteenpäin en epäröinyt hetkeäkään vaan ajattelin, että nyt on aika kokeilla omia siipiäni. Hyvä ruoka, juoma ja kaunis miljöö on aina ollut lähellä sydäntäni ja nyt pääsen toteuttamaan suurta unelmaani maalla. Kohta on ensimmäinen vuosi yrittäjyyttä takana ja olen positiivisella mielellä – kehitys jatkuu ja suunta on oikea.

Haluan edistää kotimaisten raaka-aineiden sekä lähiruoan ja –juoman arvostusta. Täällä maalla on niin kaunista ja rauhallista ja sieltä voi löytää uskomattoman hienoja elämyksiä – mm. kotimaiset viinit ja rakkaudella tehdyt ruoat!

Rönnvikin Muru, tuottajatarinat

Tuotantotapamme

Käytämme oman tilan sekä lähitilojen tuotteita maalaisbistromme ja kahvilan raaka-aineina. Viinien ja muiden juomatuotteidemme kaikki raaka-aineet ovat kotimaisia.

Tuotteemme

Yksittäisille vierailijoille tarjoamme maalaisbistron, kahvilan, talliputiikin sekä viini- ja olutpuodin palveluita. Ryhmille meillä on tarjolla buffetruokailuja ja elämyksiä. Tuotamme myös kokous- ja juhlapalveluita pienistä ryhmistä aina 200 henkilöön asti.

Tilaviinien valmistuksesta ja historiasta kertovaan Kamreerin jalanjäljillä -ulkoilmanäyttelyyn pääsee tutustumaan vuoden ympäri. Kesäisin vierailijoille on esillä tallivintin vaihtuva taidenäyttely sekä pontikkapannunäyttely.

Tuotteidemme saatavuus

Tuotteitamme voi ostaa tilalta ympärivuotisesti: kesäkaudella joka päivä, muina aikoina viikonloppuisin. Ryhmille tilauksesta myös muina aikoina.

Tervetuloa vierailemaan!

Mervi

Rönnvikin Muru, tuottajatarinat

Yhteystiedot
Rönnvikin Muru Oy,
Rönnvikin viinitila
Hämeenlinnantie 270, 36660 Laitikkala

Yhteyshenkilö
Mervi Ruohonen
0505552633
mervi(a)ronnvik.com

Viestintä
Kotisivut: www.ronnvik.com
Facebook: Ronnvik
Instagram: ronnvikin_viinitila

Rönnvikin Muru, tuottajatarinat

Syvenny Rönnvikin Murun tarinaan täältä

Rönnvikin Muru, tuottajatarinat