Terveiset Teiskosta!

Teiskon Viini on perheyritys, jossa valmistetaan viinejä käsityönä kotimaisista marjoista yli 20 vuoden kokemuksella. Teiskon viineissä maistuvat luonnolliset aidot maut, jotka syntyvät puhtaista kotimaisista raaka-aineista.

Yrityksen juuret ovat 1960-luvulla, jolloin vaarini alkoi valmistaa viinejä harrastuksenaan. Vuonna 1995 äitini perusti Teiskon viinin ja vuonna 2018 minä, Kaisa, tulin jatkamaan yrityksen toimintaa. Olen kiitollinen äitini rohkeudesta perustaa tällainen yritys ja tuntuu rikkaudelta, että saan työskennellä perheen kesken ja pitää perheen lähellä.

Yrityksen toiminnan kehittämisessä minua innostaa loputtomat mahdollisuudet, minulla on vapaat kädet tehdä mitä vaan! On myös oleellista, että voimme tuottaa asiakkaille uusia makuja ja elämyksiä ja saamme toiminnastamme kiitosta ja hyvää palautetta. Viinimme ovat tunnettuja myös ulkomailla ja tulevaisuudessa haluan panostaa vielä enemmän ulkomaan markkinoille.

Yhteistyö kotimaisten ja paikallisten marjantuottajien ja yrityspuolen asiakkaidemme kanssa on tärkeä osa toimintaamme, ja kehitämmekin tuotteita yhteistyössä heidän kanssaan. Haluamme hyödyntää tuotteissamme paikallisia raaka-aineita ja lähimmät raaka-aineet tulevatkin meille naapuritilalta.

Olemme myös erinomainen retkikohde niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Otamme vastaan ryhmiä tilauksesta ympäri vuoden. Järjestämme vuosittain myös tapahtumia sekä yksityis- ja yritystilaisuuksia.

Kuulumme Suomen Viiniyrittäjiin, ja kehitämme yhdistyksen kanssa kotimaista viinialaa ja kotimaisten viinien arvostusta.

Teiskon viini, tuottajatarinat

Tuotteemme

Valmistamme viinit tilallamme Teiskossa, kokonaisista raaka-aineista mäskikäymisellä. Valmistusprosessi kestää n. 4-6 kuukautta.

Valikoimistamme löytyy valko- ja punaviinejä, kuohuvia sekä rosé- ja jälkiruokaviinejä.

Erikoisuutemme, kuiva tomaattiviini, on saanut alkunsa yhteistyöstä silloisen naapuritilan kanssa, jossa kasvatettiin tomaatteja. Tomaattiviini on kuiva valkoviini ja se sopii erinomaisesti pastaruokien seuraksi.

Ponifarmi-roséviini puolestaan on kehitetty yhteistyössä sarjakuvataiteilija Milla Paloniemen kanssa.

Lue lisää tuotteistamme täältä.

Meille voit tulla viinijuustoprooville, jossa pääsee maistelemaan viinejämme ja herkullisia juustoja. Kesällä järjestämme myös Wine & Yoga -joogatunteja  tilamme puutarhassa.

Tuotteidemme saatavuus

Palvelemme asiakkaita tunnelmallisessa Viinikioskissa ympäri vuoden. Myymälästämme löytyy tilaviiniemme ja -juomiemme lisäksi kotimaisten makeisten vaihtuva valikoima isoille ja pienille. Paketointipalvelumme auttaa halutessanne viimeistelemään kauniit paketit.

Katso viinikioskin aukioloajat täältä.

Teiskon viini, tuottajatarinat

Yhteystiedot
Teiskon Viini
Sääksniementie 76,
34240 Kämmenniemi, Tampere

Yhteyshenkilö
Kaisa Auer-Koutroukides
+358443785393
[email protected]

Viestintä
Kotisivut: teiskonviini.fi
Facebook: Teiskon Viini
Instagram: Teiskon Viini

Teiskon Viini, tuottajatarinat

Syvenny Teiskon Viinin tarinaan täältä

Kuihuviinipullo päydällä ja taustalla viinihylly

Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

punainen erakennus, jossa ovi auki, Teiskon viini

Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere