2021 LÄHIRUOKAPÄIVÄN PIRKANMAALAISET KOHTEET
VIE LÄHIRUOKAPÄIVÄ 2021 KALENTERIISI TÄSTÄ

Tervetuloa tutustumaan pirkanmaalaisiin maatiloihin ja lähiruokajalostajiin 11.9.2021

Lähiruokapäivä alkoi 2016 Osta Tilalta -päivänä ja muuttui Lähiruokapäiväksi 2021. Päivän aikana asiakkaat voivat tutustua maaseudun mahtavaan kirjoon osaavia toimijoita ympäri Suomen. Joukossa on perinteisten ja uudistuvien maatilojen lisäksi mm. mehustamoita, viinitiloja, kyläkahviloita ja monenlaisia jalostajia. Lähiruokapäivä on makumatka kotimaisten tuottajien luokse! Useassa paikassa odottaa lämpimän tervehdyksen ja myytävien tuotteiden lisäksi paljon nähtävää. Pirkanmaalla tapahtumaan osallistuvat yritykset ja maatilat löydät kätevästi tapahtuman valtakunnallisilta verkkosivuilta. Yritykset, jotka haluavat osallistua tapahtumapäivään, voivat ilmoittautua samojen sivujen kautta. Sieltä löytyy myös tarvittavia markkinointimateriaaleja. Jokainen osallistuja on itse vastuussa oman tapahtumansa turvallisuudesta.

Pirkanmaalla vielä pidempään järjestetty Lähiruokasafari tapahtuu samaan aikaan Lähiruokapäivän kanssa, joten kyseessä on varsinainen lähiruoan superpäivä.

Huom! Vuoden 2021 Lähiruokasafari on peruttu rajoituksista johtuen.

pinkki pyöreä logo, jossa sinisellä teskti lähiruokapäivä 11.9.2021 ja sinisellä kuva porkkanasta, kalanpyrstö, juusto, marja, lehti