Parasta Pirkanmaalta
Paikallinen, laadukas ja kestävästi tuotettu ruoka on Pirkanmaan elinvoiman ja hyvinvoinnin lähde
#parastapirkanmaalta #lähiruoka #ruokakulttuuri
- Rönnvikin viinitila / Rönnvikin MuruJenni Arjoranta2023-06-06T13:01:55+03:00
Rönnvikin viinitila / Rönnvikin Muru
Parasta Pirkanmaalta – sivusto kertoo ruokasektorin ajankohtaisista asioista, kuulumisista, tapahtumista, tekemisistä ja tutkimuksista.
Paikallinen ruoka on tärkeä osa maakunnallista kestävyysmurrosta ja identiteettiä. Kiinnostus lähiruokaa kohtaan on kasvussa myös matkailijoiden parissa.
Tervetuloa tutustumaan mitä pirkanmaalainen ruoka, sen tuottaminen ja kehittäminen voi tarjota juuri sinulle!
Maatalouden kehityksen suunnanmuutos
Tutkimuskatsaus "Energiaintensiivisestä tehotuotannosta työintensiiviseen lähituotantoon "
Food Market 2.0
Särkänniemen Kestävän matkailun hub -hankkeessa
Pirkanmaa kulttuurialueena
Kulttuurihistoriallinen analyysi ja narratiivi
Lähiruokaohjelma 2021-25
Valtioneuvoston vuonna 2013 hyväksymä lähiruokaohjelma päivitettiin 2021Lähiruokaohjelma on keskeinen Parasta