Lähellä! -tapahtuma
27 huhtikuun @ 11:00 - 15:00
Lehmien laitumellelasku
18 toukokuun @ 10:00 - 14:00
Uutiset ja blogit
Uudistava maatalous – maatalouden pientä parantelua vai koko alkutuotannon perusteellista uudistamista?
Antti Luomala2022-02-25T10:59:51+02:0031 maaliskuun, 2021|Categories: Yleinen|Tags: ravintoverkko, soilfoodweb, uudistava maatalous|
PILOTTI TÄYNNÄ / Vielä ehtii mukaan Pientuottajat marketteihin -pilottiin
Jenni Arjoranta2021-03-23T13:36:23+02:0011 maaliskuun, 2021|Categories: Uutiset|Tags: lähiruoka, pientuottajat, pientuottajat marketteihin, Pirkanmaan Osuuskauppa|
Katso tallenne Uudet myyntikanavat pientuottajille -tilaisuudesta
Antti Luomala2021-02-21T15:00:02+02:0021 helmikuun, 2021|Categories: Uutiset, Yleinen|Tags: Myyntikanava, osuuskauppa, pientuottajat, PIETU, tilalta.fi, video|
Pirkanmaan Ruokafoorumin kolme kysymystä kuntavaaliehdokkaille
Antti Luomala2021-04-19T08:28:29+03:0016 helmikuun, 2021|Categories: Blogi, Yleinen|Tags: kuntavaalit, lähiruoka, Ruokamurros|
Kansainvälinen FUSILLI-hanke on käynnistynyt Tampereella
Jenni Arjoranta2021-02-10T15:14:47+02:0010 helmikuun, 2021|Categories: Uutiset|Tags: Ahlman, hanke, kestävä kehitys, ruoantuotanto, ruokajärjestelmä|
Pirkanmaan Osuuskauppaan lisää lähituotteita: Pientuottajat marketteihin -pilotti käynnistyy tammikuussa 2021
Antti Luomala2020-12-30T09:40:13+02:0029 joulukuun, 2020|Categories: Yleinen|Tags: Ahlman, lähiruoka, pientuottajat, Pilotti, Pirkanmaan Osuuskauppa, S-ryhmä|
Helposti herkkuja Facebookista – näin tilaat REKO:sta
Antti Luomala2020-12-15T14:27:27+02:0015 joulukuun, 2020|Categories: Linkki|Tags: Facebook, lähiruoka, linkki, ohje, REKO|
Maaseutututkimus: ruoantuotannon tehokkuus myytti?
Antti Luomala2020-11-26T10:10:07+02:0019 marraskuun, 2020|Categories: Blogi, Linkki|Tags: energia, energiasokeus, monimuotoisuus, pientuottajat, resilienssi, ruokakriisi, ruokatekninen utopia, Tehokkuus, teknologia|
Näemmekö pientuottajien ja lähiruoan tarjontakuopan?
Antti Luomala2020-11-11T11:42:09+02:009 marraskuun, 2020|Categories: Blogi, Uutiset|Tags: kasvu, kysyntä, lähikauppa, lähiruoka, osuuskauppa, PIETU, Pirkanmaa, suoramyynti, tarjonta, tilapuoti|
LUKE:n Jyrki Niemi: maatalouspolitiikka ei muutu
Antti Luomala2020-10-27T15:25:18+02:0027 lokakuun, 2020|Categories: Blogi, Linkki, Uutiset|Tags: CAP-politiikka, Jyrki Niemi, LUKE, Ruokamurros|
Hallituksen lähiruokaohjelma: Lähiruokaa ostetaan yhä useammin
Antti Luomala2020-10-20T11:30:19+03:0020 lokakuun, 2020|Categories: Blogi|Tags: alkuperä, arvostus, kotimaisuus, lähiruoka, Maa- ja metsätalousministeriö, Mitä Suomi syö?|
MTK: Kokkaa kotimaista -ruokakasvatusmalli tuo yläkoululaisille ruokailoa koronasyksyyn
Antti Luomala2020-10-16T09:23:35+03:0016 lokakuun, 2020|Categories: Linkki, Yleinen|
Laidunpankki auttaa monimuotoisuuden vahvistamista
Antti Luomala2020-10-16T09:22:48+03:0016 lokakuun, 2020|Categories: Yleinen|
Netflix-dokumentti: Maatalouden vallankumous ratkaisemassa ilmasto-ongelmia
Antti Luomala2020-10-09T17:12:18+03:009 lokakuun, 2020|Categories: Blogi|Tags: hiilensidonta, Holistic management, kasvipeitteisyys, minimal till, monilajisuus, uudistava maatalous|
Pientilat: Suomen maaseudun ja ruokatalouden tulevaisuus?
Antti Luomala2020-09-29T08:58:31+03:0025 syyskuun, 2020|Categories: Blogi, Yleinen|Tags: citymaalaisuus, Holistic management, kotimarkkinat, lähiruoka, markkinalähtöisyys, penkkiviljely, Pientilat|
Ravintoloiden odotukset Pietulle ovat suuret
Antti Luomala2020-09-24T09:17:48+03:0024 syyskuun, 2020|Categories: Uutiset|Tags: lähiruoka, Pientuottajatukku, Pirkanmaa, ravintolat, toimitusketju|
Ruokavienti ja lähiruoka – yhteispeliä vai kilpailua?
Antti Luomala2020-09-11T11:21:57+03:006 syyskuun, 2020|Categories: Blogi|Tags: alijäämä, antibioottivapaus, energia, hajauttaminen, kestävä laidunnus, kestävyysmurros, kotitarveviljely, lähiruoka, luonnonvarat, matalan teknologian innovaatiot, Matti Apunen, monilajisuus, permakulttuuri, resilienssi, ruokatekninen utopia, ruokavienti, yhteisötalous|
Kaikki pelastavat nyt ruokajärjestelmää – ja syystä
Antti Luomala2020-08-27T13:35:53+03:0014 elokuun, 2020|Categories: Blogi, Uutiset, Yleinen|
Ruoka-ala kasvuun -kiertueen havaintoja ja vinkkejä
Antti Luomala2020-08-13T13:10:34+03:0013 elokuun, 2020|Categories: Blogi, Uutiset|
Pirkanmaan Ruokafoorumi käynnistyy lokakuussa
Antti Luomala2020-09-18T09:13:36+03:0018 kesäkuun, 2020|Categories: Uutiset|
Ville Lähde: Ruokajärjestelmän menestyksessä muhivat kriisit
Antti Luomala2020-06-02T11:01:58+03:002 kesäkuun, 2020|Categories: Yleinen|
Tutustu lammastilaan Natalia Salmelan kanssa
Antti Luomala2020-05-28T13:33:02+03:0028 toukokuun, 2020|Categories: Linkki|
Leviääkö REKO ympäri maailmaa?
Antti Luomala2020-05-07T08:52:13+03:007 toukokuun, 2020|Categories: Blogi, Uutiset|
LUKE:n ajankohtaisia kestävästä maataloudesta ja ruokajärjestelmästä
Antti Luomala2020-04-29T12:34:37+03:0029 huhtikuun, 2020|Categories: Blogi, Linkki|
Ruokavirasto: Covid-19-koronaviruspandemian vaikutus tukiin
Antti Luomala2020-04-28T08:34:54+03:0028 huhtikuun, 2020|Categories: Linkki|